Ароматни и ефикасни спа маски за лице от професионална козметика Jean d’Arcel

от Даяна на 23.01.2014

Jean D'Árcel

Бихте ли искали кожата ви да изглежда по-здрава, по-чиста и по-красива? Разбира се бихте могли да опитате много и различни козметични продукти, но нито един от тях не може да постигне ефекта на професионалните спа маски за лицето на Jean d’Arcel cosmetique. Те притежават почти мигновено действие върху кожата на лицето, а най-хубавото, е, че с тях бихте могли да си направите собствен спа салон у дома.

Използването на спа маски за лице от най-добрата козметика може да възвърне блясъка на кожата, да предотврати появата на пъпки и акне, като и да възстанови цялостният й здравословен вид.

Спа маските на професионална козметика Jean d’Arcel се предлагат в няколко ароматни разновидности, които могат да се използват според индивидуалните ви нужди.

Със своите активни съставки спа продуктите за лице могат да бъдат изключително полезни, тъй като те действат според вашия индивидуален проблем. Точно за това е много важно да изберете точният тип, които напълно ще отговаря на вашите нужди.

Добре е да знаете, че този тип козметика обикновено се оставя да действа около 15 минути върху кожата, след това се отстранява с памучен тампон или се отмива с хладка вода.

Ползи за кожата на лицето от професионалните спа маски

Ползите за лицето от използването на професионални маски са много. Всичко зависи от съставки използвани за направата им. Благодарение на многогодишния си опит и иновативните технологии, компанията за професионална козметика Jean d’Arcel съчетава и селектира всички най-подходящи съставки според всеки типа кожа. Свойствата, които притежават спа маските са: почистват, освежават, овлажняват, подхранват, успокояват и имат лифтинг ефект върху кожата.

Както вече казахме можете спокойно в домашна обстановка да постигнете много добър ефект върху вашата кожа, но ако имате желание и възможност да посетите професионален козметичен салон ще останете наистина доволни и очаровани.

Какво да очакваме при първо посещение в спа салон?

  • Спа процедурата за лице се извършват от квалифициран професионалист, познат най-вече като козметик. Първоначално той ще почисти внимателно кожата ви със специфичен почистващ разтвор, използвайки памучен тампон или фина гъбичка. След това с помощта на специална лупа и под силна светлина ще определи типа на кожата – мазна, суха, смесена или нормална е тя.
  • Добрият козметик ще определи и съпътстващите я проблеми като акне, стареене, пигментации, слънчеви вреди и други.
  • Следваща стъпка, включва ексфолиране и пилинг на кожата. Съществуват много възможности за извършване на този процес, най-вероятно вашият козметик ще го извърши с модерен уред и професионална козметика. Така ефективно ще бъдат премахнати мъртвите кожни клетки и замърсяванията.
  • Химическият пилинг може да премахне всички мъртви клетки и несъвършенства по кожата, както и неприятните черни точки.
  • И накрая идва най-приятната част – нанасянето на подходяща професионална спа маска за лице. Която ефективно ще хидратира и подмлади вашата кожа.

След като веднъж се насладите на ароматната и завладяваща спа терапия за лице, то със сигурност това ще се превърне в чест и желан козметичен ритуал. Изпитайте блаженството от уханието и разкрийте красотата на вашата кожа сега с продуктите на най-добрата професионална козметика за лице. Ароматни и висококачествени спа маски можете да откриете тук: http://www.jeandarcel.bg/spa_masks

Хареса ли статията?!? Сподели я в:

Коментарите за тази публикация са забранени.

Предишна публикация

Следваща публикация