Дамски кожени боти и дънки – мисията възможна

от Даяна на 14.11.2017

damski-kojeni-botiАко трябваше да назовем двойка заклети „врагове“ в модния свят, определено би било това биха били дънките и дамски кожени боти. Когато се събират в хармония, те са най-добрите приятели и един момент могат да се превърнат в модно бедствие с епични пропорции. Напълно сериозно тази дреха и обувки са известни със своята „полюсна“ връзка, затова научете как да носите ботите си с дънки, без това да тотална трагедия.

  1. Завъртете маншета на дънките си точно над ботушите си, за да ги покажете или изберете по-къси дънки

Поставянето на маншета над глезена и носенето на по-къси дънки позволява да съчетаете безпроблемно любимите си дънки с боти. В този стил може да носите дънки тип „цигара“ или джинси  boyfriend. Просто помислете за всички възможности! Тази комбинация изглежда най-добре, когато изберете дамски кожени боти със среден или висок ток.

  1. Сгънете подгъва на вашите дънки навътре

Ако дънките ви са твърде дълги, за да покажете ботите си в най-добра светлина, сгънете подгъва навътре и ги пъхнете, така че гънките да останат невидими. С този трик дънките ще изглеждат с перфектната дължина. И един съвет – подгънете дънките и изгладете добре ръба, за да сте сигурни, че той ще остана гладък през целия ден.

  1. Издърпайте вашия подгъв

Още една комбинация, в която дамските боти обичат дънките. Хванете чифт дънки, изрежете подгъва в долната част до идеалната височина (до глезена), издърпайте няколко нишки и ВОАЛА – направихте от старите си дънки чисто нова модна находка. Препоръчваме ви да използвате линия и молив, за да маркирате точно къде искате да отрежете, а след това да използвате остър чифт ножици за тъкани, за да намалите очертанията.

  1. Бъдете едноцветни

Ако целта ви е да постигнете ефекта на по-дългите крака вземете чифт боти с висок ток и дънки в един и същ цвят. Така ще създадете визуалната илюзия, че всичко е едно цяло.

  1. Направете изключение за дънките с цип

В случай че сте съчетали ефектни боти с дънки с ципове, то не закопчавайте циповете, а ги оставете отворени. По този начин ще създаде една по-екстравагантна и различна визия.

Вече знаете как успешно да направите красиво съчетание и моден сет, включващ дамски кожени боти и дънки. Вземете чифт хубави и стилни обувки и удобни дънки, за да направите тоалет, подходящ както за вашето ежедневие, така и за по-специален повод.

Хареса ли статията?!? Сподели я в:

{ 0 коментара… добави един сега }

Оставете коментар

Предишна публикация

Следваща публикация