Как да изберем най – добрите матраци, на най – добрите цени?

от Даяна на 08.09.2016

matraci-na-izgodni-ceniВ днешно време е много трудно да се ориентираме в цените на матраците, те са толкова много, толкова различни видове, толкова много марки… Как да изберем матраци на изгодна цена? Матраците, нещо което често се пренебрегва, а отговаря за толкова ценен за нас процес – сънят! Все пак не ни трябва легло да спим, а ни трябва матрак… може да имате най – луксозното и качествено легло на земята, но ако имате най – калпавият матрак, ефекта е нулев!

Факт, да намериш подходящ матрак е по – трудно от намирането на спалня. Всеки в днешно време търси в интернет за мнения, за да може да се информира най – добре и да му се препоръча, за да спести време и усилия в търсенето и намирането на най – правилният матрак. На българският пазар, макар и малък, като обем, навлязоха най – големите марки матраци, като Нани, Тед и много други. Нани се открояват със добър дизайн, а тед с добри цени.

За един матрак няма нищо по важно от две неща, колкото и да ви се обяснят консултантите в магазина и това са – цена и качество. Мемори пяната е много важен елемент във един матарк, с него той е мек и доста лесно се „нагажда” към вас самите, което е най – важното. Няма толкова значение какъв матрак ще купите стига той да е ”умен” и да може да „разбере” че вие сте на него и да се нагоди за вас. Толкова е просто. Производителите и търговците на матраци са длъжни да измислят нови и нови неща, нови модели и колекции, но истината е само тази. Така, че няма значение дали ще купите най – новият модел на която и да е марка, стига той да ви е удобен и в дългосрочен план да става по – удобен. Друго важно нещо е термо климата, който някой матраци осигуряват, някой при горещо време ви държат хладничко, а през хладното време, топличко, което е супер, но определено вдига цената за матрак. Всичко е до бюджет в крайна сметка, иначе щеше да има само 1 матрак и той щеше да е най – хубавият.

Благодарим ви за вниманието, надяваме се да сме ви ориентирали в ситуацията с матраците, определено ще направим по – подробно ревю на тази така важна мебел и така все още подценявана.

Хареса ли статията?!? Сподели я в:

{ 0 коментара… добави един сега }

Оставете коментар

Предишна публикация

Следваща публикация