Дрехите за бебета. Какво е необходимо да знаем за бебешките дрешки и как да ги подбираме правилно.

от Даяна на 29.07.2015

bebeshki-drehi

Търсите правилните бебешки дрешки за вашето мъниче?И въпреки днешните технологии и голямата информация, която се влива всеки ден в интернет, сякаш няма достатъчно информация за бебешките дрешки и как да ги изберем правилно.

Не се намират статии, които да описват в детайли „Какво да гледам, когато избирам дрехите за бебенца?” ,а това е важно. Именно поради тази основателна причина ще поговорим на тази важна сама по себе си тема и ще се опитаме да обхванем елементите и. Надяваме се да сме запалили любопитството ви, нека започваме .

На първо място е добре да се знае, че бебетата са доста активни човечета. Освен, че са нашето щастие и нашият живот, те са хиперактивни.

Дрехите за бебетата трябва да са най –високо качество. На това залагат и марките в областта. До голяма степен трябва да се грижим за тази дреха добре, защото едно изпиране с препарат, които не е подходящ, може да предизвика обриви или екзема. Важна препоръка е винаги да перете новите бебешки дрехи преди да ги сложете на детето! Задължително! Перете ги само с препарат без оцветители и много натрапчив аромат, който би подразнил детето. Препаратите не трябва да съдържат никакви вредни елементи и вещества, които могат да предизвикват алергични реакции.

Бебешките дрехи трябва да се перат разделено от собствените ни. Ако сте педантични можете да ги подбирате по цвят, материя или степен на мръсотия. Често ще ви се налага дори да перете на ръка, за да сте сигурни, че всичко ще е наред с бебето.

Ако трябва да говорим специфично за материите, то трябва да знаете, че повечето са памук. Можете да се ориентирате към пресованият памук за по – топлите дни. Памукът, както знаете, се пере на максимум 45 градуса. Гладенето е задължително след пране, защото така предотвратявате всякакъв шанс за микроби да достигнат до бебето. След прането е хубаво да се поогледате дали прахът не е заседнал в някой джобче или в някоя сгънка. Ако е така – изплакнете на ръка. Омекотителя трябва да е съобразен с нещата, които описахме по – горе.

Не избирайте силно оцветени (особено изкуствено…) дрехи за бебета. Ако се подведете и след пране се пусне дори малко боя, по – добре не рискувайте и не използвайте дрехата върху детето. Ако заложите на изпитани марки, няма да имате този проблем, така или иначе.

Как да ги подбираме? – вече говорихме за цветовете, материите и как да ги поддържате. Сега, може би, е време да ви покажем от къде да ги намерите. Не разчитайте на дрехите в търговските центрове, молове или китайските „неща” по кварталните магазинчета. Препоръчваме ви да се ориентирате към марки, доказали се с своето качество през годините. Марки, които се предпочитат от родители в цял свят и дори в България.

Един от лидерите за България в бранша маркови бебешки дрехи – www.oazisbg.com, е магазин, който си струва да обърнете внимание. Предлагат се, както бебешки и детски дрехи, така и за тийнейджъри. Марките са Майорал и Лосан – лидери в бранша (Испански производители). Тези марки ще гарантират качеството на дрехите, а от вас ще се необходимо само да ги поддържате добре със съветите по – горе. Те знаят, че децата са много активни в тази възраст и се нуждаят повече от качество, отколкото от дизайн. Затова и новите им колекции винаги са доказателство, че се подобряват нещата.

Разглеждайки лидера в детските и бебешките дрехи, ще можете лесно да подберете подарък за ваши близки, които имат вече нов член на семейството или ще направите подарък на вашето съкровище. Доставката в този огромен магазин е безплатна до ваш адрес, което го прави идеално за хората, които са прекалено заети да ходят по магазините. Можете да „дебнете” и някоя страхотна промоция в секцията „промоции” или да поръчате с предвидимост някоя дреха от новата колекция в секцията „очаквайте” .Често се правят и интересни игри в социалната мрежа, така че следете нещата и там.

Обърнете внимание, че всяка дреха има състав и процентно съдържание на ключовите материи. На етикетите ще намерите информация за това как да я поддържате най – оптимално и това директно от производителя. Макар,че цените са малко по – високи, можете да сте сигурни в качеството и в вниманието, което е вложено да бъдете в крак с модата, пък дори това да е на второ място в случая. Ако имате някакви въпроси винаги можете да ги зададете на телефоните в сайта или по е-майл. Ако искате да сте в как с най – новото, намерете ги във фейсбук.

Надяваме се статията да ви се е харесала, ще се радваме да сме ви помогнали в избора. Независимо дали сте млада майка или вече имате опит в грижата за малко бебе, тази информация е важна за вас.

Благодарим за вниманието! Ще се радваме да споделите тази информация с близки и приятели, които имат нужда от нея. Приятно разглеждане!

Източник :  http://www.raftingtarom.org.rs/

Хареса ли статията?!? Сподели я в:

Коментарите за тази публикация са забранени.

Предишна публикация

Следваща публикация