Есента е перфектно време за започване на лазерна епилация

от Даяна на 26.09.2014

Laser epilationНа желаещите да се отърват от досадното окосмяване – честито! Есента настъпи, а с нея и перфектното време за стартиране на процедури по лазерна епилация.

Лазерната епилация е най-ефективна през студените месеци? Това се дължи на факта, че през това време вероятно няма да посещавате плажове или открити басейни където ще сте подложени на слънчевите лъчи, така че няма да имате промяна в тена, което е в полза на по-качественото обезкосмяване, чрез общо прилаганите методи за лазерна епилация!

Важно е да не се подлагате и на процедури за изкуствен тен, например в солариум или чрез спрей. Както в процеса на естествено придобиване на загар, така и при изкуствените методи се увеличава меланина в кожата.  При процедурите по лазерна епилация, чрез масово прилаганите машини и методи, увеличаването на меланина в кожата води до парене и обезцветяването й поради по-високата й чувствителност, когато лазерът работи по косъмчетата.

Идеалната комбинация от съчетание на цвят на косъмчетата и на кожата, за повечето машини, с които се работи е тъмни косъмчета и светла кожа!

Казаното по-горе е важащо за общоизползваните машини! Съществува лазерна епилация,която не се влияе от кова дали косъмчетата са светли или тъмни, както и от цвета на тена. Това е технология от последно поколение позволяваща да си доставите радостта от обезкосмяването без да се съобразявате със спазване на ограничения.

Лазерна епилация Елос ползва електрооптична синергия, правеща я винаги ефективна. Както и при стандартните методи обаче до тотално справяне с нежеланото окосмяване са нужни няколко процедури и най-добрият период за стартирането им е есента. Така ще си гарантирате жадуваната наслада за съвършено гладка кожа за следващото лято.

Колкото по-голямата е разликата в цвета на косъмчетата отнесен към тена на кожата, толкова по-малко процедури ще е нужно да бъдат извършвани. Лазерна епилация Елос е начинът за обезкосмяване, чрез който можете дълготрайно да се сдобиете с гладка кожа, подлагайки се на любите си методи за придобиване на шоколадов тен, както преди, така и след процедурите, които всъщност са и безболезнени!

Хареса ли статията?!? Сподели я в:

Коментарите за тази публикация са забранени.

Предишна публикация

Следваща публикация