Изборът на мебели по поръчка показва характера

от Даяна на 07.12.2014

мебели по поръчкаМебелите по поръчка, с които желаем да се сдобием показват характера. Ясната визия как трябва да бъде обзаведено всяко кътче от жилището, е свързана с комфорта на всеки от нас. Колкото по-близо се доближаваме до визията на жилището в представите ни, толкова по-комфортно и по-удовлетворени ще се чувстваме.

Мебелите по поръчка по-силно разкриват характера от масово продаваните мебели, т.к. те не са повлияни от промоционална цена, не са ни натрапени, не са повлияни от реклама. Проектирането, изработката и одобрението на мебел по поръчка изисква време, търпение и желание.

Мебели с модерни, семпли и изчистени форми

Обичате лесното и безпроблемното, следването на график който предварително сте си направили. Стремите се към съвършенство каквото и да правите. Обичате новото. Красотата присъства навсякъде в ежедневието ви, всичко в дома трябва да е подредено и достойно за снимка в списание, а колата трябва да е изчистена до съвършенство.

Не обичате изненадите и когато нещата някак си не протичат така както искате, може съвсем незначително за друг събитие да съсипе целия ви ден. Не обичате несигурността и поемането на рискове.

Иновативни и сложни мебели

Стремите се към уникалност – искате никой друг да не носи като вашите дънки или да не бъде със същата прическа. Определено се отличавате от тълпата. Голяма част от вещите, които притежавате са скъпи и ограничен кръг от хора може да си ги позволи. Ревниво пазите всичко свое и не обичате друг да ползва нещо ваше, камо ли да го повреди.

Не обичате обикновеното. Не обичате да спазвате други правила освен своите собствени. Не обичате домошарския живот, макар домът ви да е обзаведен с красиви и уникални мебели. Често сте канени на звездни партита.

Загадъчни мебели

Мебелите, които харесвате и към които се стремите са преобразуващи се – комбиниращи няколко типа мебели в една единствена мебел и служещи за различни цели. Често подарявате вещите, които вече не са ви нужни, дори да са перфектно състояние. Интересувате се от окултното, мистичното и неразрешените загадки. Цените не толкова външната красота, колкото вътрешните качества. Обичате да съчетавате полезното с приятното и вероятно работата, която вършите ви доставя удоволствие.

Не обичате ненужните вещи, ужасявате се от домове претъпкани с ненужни предмети, които собствениците им незнайно защо пазят. Не обичате стандартните вещи и хората угаждащи на всеки.

Мебелите по поръчка могат да бъдат изработени по всеки вкус, даващи максимална степен на комфорт и удовлетвореност. Искате перфектни мебели за дома си? Вижте предложенията на http://gtcdesign.bg/

Хареса ли статията?!? Сподели я в:

Коментарите за тази публикация са забранени.

Предишна публикация

Следваща публикация