Какви са модните чанти и раници за Пролет – Лято 2016

от Даяна на 03.05.2016

Чанти и ранициКакви и кой са модните чанти за Пролетта и Лятото на 2016?

Разнообразието от форми и стилове е доста голямо.

Цветовете варират от бяло-черната гама до ярките червени и жълти цветове. Чанти със змийски и алигаторски принтове, малки красиви чанти, по-големи от очакваните размери дамски чанти, такива с дръжки на върха или с преплитащи се презрамки, комбинация на дръжка и презрамки за рамо.

На модните подиуми от Париж до Лондон можете да откриете дамски чанти с формата на различни видове храна, на предмети от ежедневието, човешки и животински лица и много други разнообразни, екстравагантни хрумвания.

Ние ще акцентираме вниманието ви върху някои практични и други чудновати хрумвания на дизайнерите, с които ще сте в крак с модата с настъпването на пролетните и летни месеци:

  • Структурирани квадратни чанти – най-застъпената и предпочитана чанта за пролетно-летния сезон е изчистената от всички страни квадратна чанта, тип куфарче. Могат да се срещнат и правоъгълни форми с различни животински принтове. Дължината и разположението на дръжките е разнообразно.
  • Чанти с ресни и пискюли, прозрачни чанти – тъй като ресните и пискюлите са застъпени в дизайна да облеклата за пролетно-летния сезон, няма как те да не се появят и в дизайна на чантите. Формата и големината варират рязко. Освен това тук не винаги говорим за чанти в типичен вид, но и за раници примерно. Дизайните са от футуристични до ретро стилове, цветовете са ярки и студени, достигащи до металически отблясък. Прозрачните чанти са ново и ексцентрично предложение, не всеки би искал да се вижда какво носи. Това важи в пълна степен и за красивите дамски раници.
  • Модните чанти от пера и мъхестите модели–този тип чанти с умерени до малки размери се завръща след кратко отсъствие сред модните течения при чантите. Разнообразните ярки цветове, графичната сдържаност, минимализъма и нестандартни комбинации, като оформен колан от малки пухести чанти, разнообразяват скуката през пролетно-летния сезон на 2016.
  • Металическите с форма на половин луна– с лекота и разкош тези чанти са силно застъпени сред модата при пролетно-летните чанти. Очаква се това да са най-желаните модели за 2016 с техните просторни размери и ретро стил, тип седемдесетте години. А, когато те са и в сребрист цвят с метален отблясък, който е хитът на сезона са още по-неустоими и привлекателни.

  • Чантите тип портмоне и модните чанти с верижни презрамки–модните през 2015 чанти с верижни презрамки, продължават да бъдат такива и през 2016. За новия сезон те са по-малки и с по елегантен, изчистен дизайн. Чантите тип портмоне са неизменна част от модата. Присъствието им е наложително за онези специални партита и делови вечери, които ни предстоят. Могат да се намерят дизайни от пух, перли, с прихлупване и какви ли още не.
  • Големи пазарски чанти, чанти с прихлупване и чанти във формата на седло–присъствието на тези видове чанти може само да ни радва. Поради големия си обем и висока функционалност, те са много практични и същевременно с изискан дизайн и умерена изразителност на цветовата гама. Удобните за носене дръжки и сигурното затваряне още повече ги правят незаменим съюзник при разходки, пътешествия и пазаруване.
  • Чанти с графичен дизайн, комбинирани малки и големи чанти и бели и изчистени варианти– комбинацията на по-голяма чанта, носеща по-малка такава е чудесно хрумване на дизайнерите. Изчистените бели и светли тонове подхождат изцяло на сезона. А графичния, почти линеален и геометричен дизайн перфектно пасва с духа на модните за сезона облекла.
  • Раници, сламени чанти, двуцветни чанти и такива от текстил -няма как сезона на големите пътешествия да пропусне присъствието на раниците. Сламените чанти са чудесен аксесоар за допълване на дългите геометрични летни рокли. Ярките двуцветните чанти, изпъкват на фона на пастелните тонове пролетни облекла. А чантите от текстил са истинско бижу, което се комбинира почти с всичко и изпъква с текстура и жизнерадостност.

Това са модните чанти за пролетно-летния сезон на 2016. Има от всичко за всеки вкус и стил.

Мили дами, смело комбинирайте интересите си с облеклото и аксесоарите, ще намерите обезателно подходящата модна чанта.

Хареса ли статията?!? Сподели я в:

{ 0 коментара… добави един сега }

Оставете коментар

Предишна публикация

Следваща публикация