Какво искат жените или как да изберете най-подходящото бижу за Нея

от Даяна на 24.10.2014

bijutaНай-лесният начин да зарадвате вашата половинка или всяка една жена е да й подарите бижу, без значение дали е най-любимото и или най-скъпото. Ако е правилното, тя ще откачи от радост. Магията, мистерията и дълготрайният блясък на бижутата е силата на всяко едно бижу и точно това ги прави уникален подарък за специални случаи или дори без повод. Това не означава, че непременно трябва да знаете всеки трик при избора на подарък от типа на бижу.

За да ви улесним в това, ще ви дадем няколко съвета по въпроса.

Наблюдавайте какви бижута има и съответно носи.

Може да разберете много за това, като погледнете какво носи най-често. Не купувайте нещо, което вероятно, ще се носи много рядко. Нека да го носи по-често и да си спомня за вас. Ако е нещо с определен вид камък, вземете и нещо съвсем различно, но отново със същия камък. Забравете да й купувате неща, който си приличат.

Вземете информация от близките.

Майка и, сестра й и дори най-добра и приятелка със сигурност, ще ви даде някой добър съвет за избора, но трябва да внимавате, да не ви развалят изненадата. Разбира се, може да почерпите информация от самата нея. Когато я заведете по магазините, накарайте я да влезе в някой бижутериен и внимателно наблюдавайте какво гледа и какво харесва. Слушайте я!

Напишете си домашното.

Много е важно да знаете важните за нея дати. Ако и дадете едно бижу, в значим за нея ден, многократно ще увеличи стойността си. Още по-добре ще е, ако знаете и малко за самото бижу. Да можете да кажете две, три мили думи, за да я накарате да се чувства още по-специална по повода.

Намерете хубав магазин.

Понякога може да купите бижу за много пари, което да не изглежда така добре и да не се хареса много въпреки цената си. Друг път пък може да уцелите в десятката като закупите нещо, хем не толкова скъпо, хем пък красиво и стилно. Подобни евтини бижута, но с уникална визия и качество може да откриете и онлайн. Например в сайта за бижута TvoetoBiju.com. Онлайн бижутерия за малки и големи, мъже и жени. Стилно подбрани модели на ниски цени!

Като заключение, всеки един мъж трябва да знае да подари подходящото бижу в подходящото време. Най-точния момент е в романтична обстановка, свещи, рози или дори букет от любимите и цветя, може и вечеря някъде навън. Не че няма да се зарадва и, ако и го подарите в кухнята, но винаги е важна обстановката и увеличава минимум двойно чувствата породени от подаръка. Бъдете креативни и хитри. Ако улучите бижуто, момента, настроението, ще видите в лицето на жената една уникална усмивка, която може да дари само на вас.

Хареса ли статията?!? Сподели я в:

Коментарите за тази публикация са забранени.

Предишна публикация

Следваща публикация