Как да изненадаме приятно наш роднина, когато нямаме много финанси?

от Даяна на 02.09.2016

ЗаемВсеки знае онзи момент в който се канени някъде, дали ще е роднина, приятел или вашата половинка, трябва да вземете подарък, харесали сте го, но ви идва много скъп, заплатата е далече и вие се чудите какво да направите… е какво може – изтеглете бърз кредит, малък заем, който да покрие този извънреден хубав повод (само за вас е извънреден, на човека рожденият ден е на една и съща дата) и купете страхотен подарък, той ще ви е благодарен. Какво можете да вземете, като подарък, за да изненадате всички?

Защо не подарите ваучер за пътуване някъде в България? Какво по – хубаво от това да се откъсне малко от сивото ежедневие и да посети непознати кътчета на България, нашата хубава страна. За това не са ви необходими много пари, ако става дума за един уикенд например. Едни 400-500 лева малък заем ще стигнат да зарадвате любимият човек, приятел или роднина.

Друг много добър вариант е да купите ваучер за спа, което е много подходящо ако човекът е възрастен, той ще го оцени, пък и да не е възрастен пак ще се зарадва, кой не иска 2-3 дни да го мачкат, масажират и да е в сауните и басейните по цял ден в ол-инклузив обстановка?

Подарък билет за концерт или събитие, което е по вкуса на вашият приятел или роднина ще го зарадва много, за вас е важно да уцелите правилното събитие и да изберете най – добрите билети, защото иначе ще има обратен ефект.

Вижте колко много неща можете да направите, когато имате зад себе си малко финанси, затова не се колебаете, ако имате нужда от пари… Бързите кредити са нещо хубаво, когато не сте предвидили разхода, заемите ще ви помогнат да премените през него без да променяте жизненият си стандарт, а това е нещо, което всички бихме се възползвали!

Хареса ли статията?!? Сподели я в:

{ 0 коментара… добави един сега }

Оставете коментар

Предишна публикация

Следваща публикация