Модерните обеци за абитурентките

от Даяна на 15.11.2013

moderni-obeci

Еуфорията преди абитуренския бал, е наистина голяма за всяко едно момиче. Това, е един от най-чаканите моменти в живота на всяка девойка преди да поеме пътя в своят живот. Едва ли има момиче, което не си, е представяло как ще изглежда на абитуренския си бал: в каква рокля ще бъде облечена, каква ще бъде прическата, с каква кола ще бъде закарана до училището и хотела, какви ще бъдат аксесоарите и още куп дребни на пръв поглед работи, без които, обаче картинката не би била пълна, ако тях ги няма. Въпреки, че повечето момичета знаят как ще изглеждат на абитуренския си бал, тъй като планират този ден няколко години по рано в съзнанието си. Все пак има и момичета, които не са до такава степен запленувани от абитуренския си бал и избират роклята, с която ще бъдат няколко месеца преди събитието. Ако и Вие сте една от тях, нека Ви дадем няколко съвета относно избора на тоалет и най-вече бижутата, които най-много ще подхождат на роклята, с която ще изпратите най-хубавите си години от живота.

Какви обеци избират всички абитурентки?

Неписано правило, е, че роклята за абитуриентката се избира първа и след това всичко останало. Би било изключително непрактично да си купите обувки, аксесоари и всичко останало, преди да изберете роклята, тъй като в крайна сметка може да се окаже, че закупените от Вас артикули да не подхождат на роклята, която сте си избрали и ще трябва да избирате или нова рокля или да си закупите нови аксесоари. Бижутата са неизменен аксесоар, който придава завършека на тоалета. Ако роклята, с която ще бъдете на бала Ви, е по-широка, то в никакъв случай не трябва да се доверявате на големите и масивни обеци, колиета и всичко останало. Големите обеци са подходящи за семплите и изчистени рокли, които подчертават извивките на тялото. При всички положения, ако смятате да заложите на големите и лъскави украшения, акцентирайте избора си само върху едно, не се превръщайте в коледна елха.

Ако търсите обеци за Абитурентската си или пък за друг празник, като за пример Коледните и Новогодишните празници които наближават съвсем скоро, можете да разгледате и каталога с обеци от online-bijuta.com

Хареса ли статията?!? Сподели я в:

Коментарите за тази публикация са забранени.

Предишна публикация

Следваща публикация