Обеци за уши

от Даяна на 03.05.2016

Обеци за ушиТривиалните подаръци са абсолютна досада за всяка дама. Често се подарява например нещо за домакинството, което „щяло да влезе в употреба“. Сещате се ако поучите тенджера или тиган от съпруга си каква ще е реакцията на отсрещната страна. Това е липса на такт и какъвто и да е вкус от страна на мъжа. И какво е решението на дамата – ами естествено да сменя мъжа навреме. Едва ли има други толкова несъобразителни мъже другаде по света освен у нас. Но да не слагаме всички под общ знаменател, не би било честно спрямо джентълмените, които за съжаление са все по-голяма рядкост.

Да се върнем на подаръците и какви да бъдат те за да зарадвате любимата си дама. Идеите тук са за нещо лично и такова което да предизвика приятна емоция. Гривна, пръстен, колие или обеци за уши са само част от арсенала от бижута, които всяка дама обича да носи и със сигурност ще оцени, че сте наясно с нейните предпочитания.

Да подарите бижу е един от подходящите подаръци за жена. Независимо от това какъв е повода те винаги ще донесат усмивки и очарование. Когато избирате обеци за уши е добре да знаете какви обича да носи дамата Ви. Разнообразието от модели е голямо и има вероятност да се объркате от това което Ви се предлага. Можете да изберете символиката в това което е изобразено на обеците и така да покажете уважение и обич. Често чуваме, че характера определя какви накити да носим. Това действително е така. По-емоционалните и темпераментни дами харесват големи и висящи обеци за уши. Такива които са отрупани с камъни и не остават незабелязани. Освен това такива обеци се носят и с определен тип прическа, която също е важна при модела обеци които носят. Затова е добре мъжа да е особено наблюдателен, ако все пак желае да подари красиви обеци за уши. За дами с къса коса не са препоръчителни например твърде висящи обеци, а за такива които обичат да носят косите си повдигнати в стилен кок възможностите са доста-от малки до големи висящи. Това което изобразяват обеци за ухо също има определена символика, изберете такива които отговарят на темперамента и характера. Пеперуди, сърца, цветя са само малка част от моделите, които почти всяка жена харесва.

Не подарявайте този любим за дамите аксесоар само по празници и поводи. Направете изненада просто така за да доставите удоволствие. Това ще накара дамата да се чувства обичана и желана. Не пропускайте да разгледате нашите предложения и да изберете подходящите за любимата жена.

Хареса ли статията?!? Сподели я в:

{ 0 коментара… добави един сега }

Оставете коментар

Предишна публикация

Следваща публикация