Отживелица ли е изпащането на хартиени картички и покани?

от Даяна на 16.03.2017

pokaniСещате ли се как да поканите партньорите си на фирмено тържество? Много от Вас ще се насочат към компютъра и ще изпратят електронно съобщение. Други биха се доверили на телефона, но всъщност най-елегантния начин е да изпратите стилна покана. Този метод може да Ви струва отживял, но има етикет, който за да ви обърнат внимание е добре да спазвате. Именно с получаването на една атрактивна покана или картичка вие показвате, че уважавате човека , на когото я изпращате и държите на неговото присъствие. Наистина интернет завладя и измести традиционните начини, с които преди години се поздравявахме и канехме на празненства, фирмени събития и други, но с печат на картички и покани ефекта който ще постигнете е наистина удивителен и не бива да подценявате силата на този хартиен носител на послание.

Електронният вариант на картички и покани е бързият начин да изявите волята си и да информирате някои за дадено предстоящо събитие, но както подчертахме малко по-горе много хора са наясно с финият начин на поднасяне на едно толкова важно и определящо послание. Ако ви предстои сватбено тържество, юбилей, кръщене или друг приятен повод да съберете роднини и приятели без съмнение знаете, че една уникална и напечата специално за повода картичка и покана биха имали доста по-голям ефект. Дори факта, че дълго време този хартиен носител ще бъде запазен е наистина част от мотивиращите ни да пристъпим именно към този вид изпращане на послание.

Освен личните поводи не бива да пренебрегваме и служебните такива. Все още много фирми в знак на уважение към своите партньори, служители и клиенти правят поръчка за печат на фирмени картички, с които поднасят поздрав за предстоящи празници. Това е етикет и дори задължителен елемент, който оказва влияние върху собствената им репутация. Затова голяма част от уважаващите сее си компании не щадят средства за това да отпечатат най-стилните и елегантни картички, които да изпратят на точно определени адресати. Това хартиено изявление, послание или както искате го наречете има удивителна сила. Това показва колко държите на хората, на които ги изпащате и доказвате своето дълбоко уважение към тях. В зависимост от конкретиката на събитието или повода за печат на такива материали те могат да бъдат с изобразено фирмено лого, да изберете да бъдат релефни, с уникални и модерни шрифтове и други ефекти, които да впечатлят и създадат приятна емоция у получателя. Покажете внимание, уважение и накарайте получателя на това послание да се чувства значим и важен за Вас!

Хареса ли статията?!? Сподели я в:

{ 0 коментара… добави един сега }

Оставете коментар

Предишна публикация

Следваща публикация