Бързо и ефикасно отслабване чрез Лунна диета.

от Даяна на 06.10.2012

Лунни фази

През жизненият си живот съм чувал за много видове диети за отслабване. Някой ефикасни, други не чак толкова, но общото между всички диети се оказва желанието на човека, който ги практикува е да има стройна и добра фигура.

Една от най-ефикасните и лесни диети, които съм практикувал е така наречената Лунна диета.От много години е доказано, че луната влияе освен на приливите и отливите, също така и на поведението на хората и животните. Най-лесно забележими са симптомите на безсънни при пълнолуние и съответно неспокойното емоционално състояние на някой хора при различните фази на луната.

Благодарение на тази зависимост днес успешно можем да отслабваме с лунна диета, като самите видове лунни диети са наистина много. Някой ползват свойствата на луната върху организма, а други просто като времеви ориентир за промяната на цикъл-а на много-фазови диети, каквито ще ви представя в друга моя статия.

Днес ще ви обясня най-лесно запомнящата се и ефикасна лунна диета, която освен, че ще ви помогне да се разделите с излишните килограми, ще прочисти организма ви от токсините.

Лунна диета за отслабване с тонизиращ ефект

Това е вид течна диета и като такава за прилагането и се използва основно вода, чайове, сокове от цитрусови плодове.

Лунната диета се започва 4-5 часа преди всяка смяна на фазата на луната и се приключва след 20-30 часа след започването на диетата или иначе казано е еднодневна диета, като по време на тези 20-30 часа приемате много течности и плодове. Желателно е по време на лунната диета да изпиете минимум 2-3 литра вода, а вместо храна можете да приемате цитрусови плодове или различни видове чайове.

Напълно нежелателно е по време на тази диета да приемате какъвто и да е алкохол и цигари.

Хареса ли статията?!? Сподели я в:

Коментарите за тази публикация са забранени.

Следваща публикация