Очила тип Маска – Нещо супер Стилно – Винаги на Мода!

от Даяна на 24.03.2016

Очила тип маскаОще с настъпването на пролетта започваме с подготовката на нашият гардероб за лятото. Интересуваме се от актуалните модели, цветове и модни линии, които ще са хитови през новият сезон. С проблясъците на първите ярки слънчеви лъчи инстинктивно посягаме към слънчевите очила. Вероятно и Вие имате няколко модела, които редувате в зависимост от това какво облекло сте сложили за съответния ден. За някои хора, като ВИП личности носенето на слънчеви очила е почти целогодишно. За тях е важно да бъдат леко загадъчни или пък да прикрият част от самоличността си,която не биха желали да е публично достояние. Суетата обаче не е характерна само за звездните личности. И обикновените хора желаят да изглеждат добре и да са крак с модата с нови слънчеви модели.Това са Очила тип Маска – стил и винаги на мода!

Реално съществуват няколко класически модела, които всяка година са актуални и модерни. Вероятно заради това, че при различната форма на лицето ходят и различни рамки това е абсолютно нормално.  Единодушни са обаче всички, че модел „маска“ ще е на мода и този летен сезон. Самият модел е по-скоро мъжки тип аксесоар. Наподобява маска на моторист и целта е да се прикрие по-голяма част от лицевата част( както при любителите на бързите скорости, които за да предпазят лицето от „ударите на въздуха“ слагат каски). Като цяло се отнася към спортните модели. Представете си мъж в костюм с такъв тип очила маска. Положението е повече от трагично, че дори комично. За да направите впечатление с такъв вид слънчеви очила съобразете и облеклото си. Всеки детайл е от значение-съветват специалистите.

Очилата тип маска за много от Вас са моден аксесоар, но имайте предвид, че създателите на този модел са имали друга цел (освен тази) – да предпазят изцяло зрението. Не е случайно, че стъклата продължават и към страничната част на очите ни и към периферното зрение.  Тук всъщност къде свършват стъклата и къде започва рамката няма как да определите, те са едно цяло. Дори използваният материал е един и същ. Това е начин окото да бъде защитено не само в предната си част, но и в страни. Ширината на рамката е достатъчна за да предпази окото от проникването на светлината и силните отблясъци. Много дизайнери ги отнасят към графа – слънчеви такива без рамка.

Моделът е доста актуален и стилен и е много подходящ за спортните натури. Вероятно сте срещали хора, тичащи в парка точно с този модел очила тип маска. Идеята тук е те да са съсредоточени изцяло върху тренировката си и да не са „обезпокоявани“ от слънчевите лъчи. Избирайки този модел обърнете внимание на защитата, която имат. Не се препоръчва да харчите средства за скъпи такива, които не ви осигуряват 100% UV защита. Пълната, която следва да търсите като маркировка върху самият модел е UV-400. Закупувайте такива продукти от лицензирани търговци, които ще Ви гарантират, че това което купувате е качествено и няма да доведе до поражения върху зрението Ви.

Хареса ли статията?!? Сподели я в:

{ 0 коментара… добави един сега }

Оставете коментар

Предишна публикация

Следваща публикация