Ръководство : 5 неща, които трябва да знаете, когато купувате маркови детски дрехи.

от Даяна на 22.07.2015

ОАЗИС - детски магазин за маркови дрехи

Да купуваш детски дрехи може да се окаже доста скъпо и трудно, особено когато те им стават малки с всяка година, когато ръстът. Ако сте се ориентирали към по-качествените и по-стилни детски дрехи на различни марки – това е вашата статия.Няма значение дали говорим за малко дете – бебе или по – пораснало до 10-12 години. Ситуацията винаги е една и съща. Ще се опитаме да покрием повечето неща, които трябва да се знаят. Надяваме се да помогнем с избора ви. Така нека започваме, тогава.

Първи съвет : Функционалност – когато купувате маркови детски дрехи, които както знаем не са китайски ментета по два – три лева, то е хубаво да са функционални и да издържат поне сезона и годината. За дрехите е добре да се помисли, че децата са с много по-висока активност от възрастните. Те не спират да бягат, скачат и играят. Точно поради тази причина е необходимо дрехата им, особено лятото, да е широка и достатъчно добре направена за да издържи на такава активност.За да не се притеснявате, като родител, от претриване на кожата на детето и неприятни емоции, заложете на топ качеството. Когато става дума за вашите деца изберете най – доброто.

Втори съвет : Цена – няма как да пропуснем този фактор. Макар да сме тръгнали да осигурим най-доброто за нашето дете и сме избрали различни реномирани марки, които гарантират качество, идва време за цената… Помислете дали можете да вземете повече на куп, комплекти или се абонирайте за новини от каталожни сайтове, където можете да получите оферти за намаление.

Оглеждайте се за ваучери или промоции в социалните мрежи.Често се намират фирми, които за да превлекът внимание пускат специални ваучери. Харесай и сподели са най – честите. Възползвайте се!

Трети съвет : Доставка – доставката е доста определящ фактор за избор от къде да си поръчаме дрехите. Ако доставката е безплатна, то пестим пари. Много от сайтовете за маркови детски дрехи са без безплатна доставка, но има няколко където е – намерете ги. Успеете ли да го направите ще сте една крачка пред останалите.

Четвърти съвет : Нова колекция или аутлети ? –  Тук последвайте усета си … Според нас е по-добре да не се водите по колекции, а по това което ви допада и харесва. Важното е детето да се чувства добре, да му е широко и да може да играе наоколо. Ако сте достатъчно дълновидни, можете да „предвидите” бюджета си и да поръчате предварително. По този начин със сигурност ще получите огромна отстъпка и отново ще се модерни на достъпна цена.Оглеждайте се за нови колекции и търсете обратна връзка от хора, които вече са купували от онлайн магазина. Ако се колебаете от къде да вземете детски дрехи на известни марки като Mayoral и Mc-baby разгледайте тук.

Пети съвет : Сезонност – нещо което най-вероятно ви е отбягвало до сега… Когато детето е на определени години и вие му вземете дреха, да кажем за лятото, тя до другото лято му става малка (в повечето случаи) препоръчваме ви да купувате дрехите зимата за лятото и лятото за зимата. Така ще му стоят повече време по мярка и ще са с по-атрактивни цени! Децата ни ръстът изключително бързо и нещата бързо се променят.
П.П Използвайте т.н. ръстови таблици, в по-добрите и предвидливи магазини (онлайн) има такива. Измерете детето си – талия, височина, рамена и т.н. От там ще имате възможност по-прецизно да поръчвате и още по прецизно да изисквате от марковите онлайн магазини.

Всеки човек е различен,индивидуален и със свой собствен уникален вкус. Дрехите са отражение на нас самите. Много изводи можем да направим по това как някой се е облякъл. Нека нашите съкровища – децата ни, да са винаги облечени в хубави, изтънчени и неповторими дрехи. Не се ограничавайте да купувате неща от Китай, само с цел да спестите няколко лева…  Китай е известен с ниското качество на всичко… Нима децата ви заслужават това? С тези пет похвата ще можете да балансирате между ограничения бюджет и правилния избор!

Едина от водещите марки за качествени и стилни дрехи е испанската майорал. Тя има официални дистрибутори, които гарантират качеството на производителя. За повече информация може да погледнете Oazisbg.com където ще разгледате (в каталожен вариант) по-голямата част от колекциите на тази известна марка.

Приятно пазаруване.

Източник :  http://www.videocv.rs/

Хареса ли статията?!? Сподели я в:

Коментарите за тази публикация са забранени.

Предишна публикация

Следваща публикация