Секс играчки – 5 страхотни идеи за страхотно преживяване

от Dimitur Georgiev на 30.08.2019

Секс играчки и белезници от Sexo.bg

Игрите в леглото са толкова приятни, в това няма спор. Те са не само миговете на наслада и доставяне на взаимно удоволствие. Това е времето, което не само ви дава наслада, но и което прави връзката с партньорът ви по-силна, а отгатването на желанията става по-лесно с натрупването на опит и опознаването.

За да запазите искрата на желанието жива, все повече двойки избират да се снабдят с различни допълнения, които да съживят или разнообразят сексуалния им живот.

Попитахме и получихме не просто детайлен отговор от онлайн секс магазин за интимни играчки Sexo.bg, но и можем да ви разкажем за 7-те играчки, които задължително може да пробвате и за които сме убедени, че ще ви харесат.

1. Белезници

Това далеч не е атрибут само на почитателите на BDSM практиките. Поставянето им бележи промяната на отношенията, която може да накара и двамата участващи да се отдадат на забавленията по един изцяло нов и неизпитан до този момент начин.

На пазара има безброй различни модели и може да изберете както реплика на истински белезници, ако искате да влезете в ролята на строг полицай, така и меки силиконови варианти с пухчета, които са изключително предпочитани от дамите и могат лесно да се комбинират със секси облеклото за вечерта.

2. Дилдо

Ако все още не правите разлика между дилдо и вибратор, ето какво е тя с две думи. Напълно оправдано може да очаквате вибраторът да е на батерии, за да може да вибрира, а дилдото да няма тази функционалност.

Отново няма как да не кажем, че вариантите са безброй, като приложенията включват еднакво активно и двамата партньори. Малки или големи, те са идеално допълнение към секса или основна играчка за миговете в които сте сами, но скучаете.

3. Секс играчки с дистанционно управление

Могат да имат наистина различна форма и размер, но важното е друго. В случая дистанционно управление означава, че на мобилния телефон на половинката ви се инсталира приложение, благодарение на което той управлява вашата интимна играчка.

Това е повече от полезно за хората, които поради една или друга причина пътуват често, но не могат да превъзмогнат желанието си за секс. Представете си, че сте в друг град и само с няколко кратки думи заявявате, че сте готови за игра.

Ако сте избрали вагинални топчета с такава функционалност, половинката ви може да ги постави, след което всичко е във вашите ръце. Това е начинът да си подарите взаимна наслада, дори и когато не сте заедно и ние горещо ви съветваме да опитате.

4. Само за разкрепостените – пенис колан

Ако ви изглежда страшно, ще ви кажем, че не е така. Размяната на ролите е преломния момент за много двойки, което променя към по-добро сексуалните им отношения. Размерите на дилдото, което може да изберете варират от скромни за начинаещите до наистина внушителни за тези, които не се плашат лесно.

5. Вибратори за двойки

Това са относително нови продукти, които бързо станаха не просто популярни, но и силно търсени от страна на двойките. Различните модели предлагат различни начини да получите удоволствие и то не само вие, но и половинката ви.

Без значение дали става въпрос за проникване или стимулация може да сте сигурни, че едновременно ще усетите едно и също, като то гарантирано ще ви хареса.

Ако търсите още полезни идеи за незабравимо интимно преживяване посетете онлайн магазин за интимни играчки Sexo.bg и се възползвайте от страхотното разнообразие, което ще удовлетвори всеки вкус.

Хареса ли статията?!? Сподели я в:

{ 0 коментара… добави един сега }

Оставете коментар

Предишна публикация

Следваща публикация