Спален комплект Версаче – по – стилният избор за вашата спалня.

от Даяна на 20.12.2015

Спален комплект - Версаче

Марката Версаче датира от 70 г. на миналия век. Тя е символ на лукс, изящество и стил. Първоначално основната дейност е свързана с модата, но в последствие символите, които се съдържат във всеки един модел навлизат и в други сфери на промишлеността като бижутерия, текстил и не на последно място мебелна промишленост.

Производителите на мебели Версаче предлагат наистина уникални и прекрасни модели, които придават индивидуалност на дома. Ценителите уважаващи марката имат възможност да и се наслаждават ежедневно и да се къпят в лукс и изящество. Когато говорим за спалня Версаче си представяме нещо наистина „уаууу“. Тук няма как да сложите само една мебел от марката, тя ще изгледа самотна и не на мястото си. Затова ще обърнем внимание на цялостно оборудване за тази стая.

Това е начин и клиентите да бъдат максимално улеснени и да получат една уникална обстановка и стилно излъчване.

Спалнята е Вашето лично пространство, в което намирате уединение и спокойствие. Но със спални комплекти Версаче наистина ще се чувствате като звезда.

Спалнята е изработена от качествени материали, които загатват и привличат внимание със специално гравираните елементи. Акцента е върху тъмните и тежки тонове. Но те не натоварват сетивата, а напротив обострят ги създават драматично и романтично настроение.

Спалният комплект Версаче е  обзавеждане за спалня обаче е за по-темпераменти личности. Такива, които винаги искат да бъдат в центъра на събитията и да са винаги забележими.

Спалният комплект Версаче включва легло, гардероб, скрин, тоалетка. Ако помещението е малко едва ли ще постигнете този артистичен ефект. Затова той се препоръчва за по просторни стаи. Леглото е широко и комфортно. В него се чувствате превъзходно и удобно. Блясъка и шикозния вид на тези комплекти са наистина страхотни. Идеята им е да привлекат вниманието върху себе си и да накарат обитателите да изживеят своят звезден миг.

Безпредметно е да коментираме качествените материали, от които са изработени спалните комплекти Версаче. Те са изпипани до най-малкият детайл. Предразполагат винаги за нещо незабравимо и разкошно.

За да се засили още повече ефекта някои клиенти взимат доста дръзки решения. Декорират тавана в същият стил, окачват завеси с мотиви на марката, боядисват стените в неутрален цвят, за да изпъкнат още повече мебелите. Обковат на гардероба и скрина са със специално изработени форми. Акцента е навсякъде където се обърнете. Всичко е обляно в стил и лукс. Дори огледалото на тоалетката е в тон с цялостния интериор.

Версаче е спалният комплект, който ще направи дома Ви не просто уникален. Вие няма да искате да излизате от спалнята, тя ще се превърне във вашата крепост.

Осигурете достъп на естествената светлина през деня, така ще постигнете един невероятен ефект. Няма нищо по –прекрасно от обляна в слънчеви лъчи спалня. Фокусирайте върху мебелите и използвайте енергията, която те ще Ви дадат. Идеята и реализацията на този цялостен проект в действителност не е много евтино решение. Но за да сте уникални трябва да заплатите съответната цена. Спалният комплект Версаче си заслужава всеки един вложен лев. И за миг няма да съжаляват за направената инвестиция.  Освободете звездните си емоции и се наслаждавайте ежеминутно на комфорта, който тази артистична и уникално композиция ще Ви предложи.

Хареса ли статията?!? Сподели я в:

Коментарите за тази публикация са забранени.

Предишна публикация

Следваща публикация