Топ 5 неща които трябва да направим за да освежим домът си – ЕВТИНО !

от Даяна на 24.08.2015

Освежаване на дома

Не всеки разполага със средствата необходими за непрестанно освежаване на дома. За съжаление нещата са такива. Все пак за да не сме толкова негативни ето нашите 5 начина за това как можем максимално да оползотворим нашите средства за да свежнем дома си по най – добрия и удачен начин!

На първо място слагаме : Аксесоарите.

Ако питате някой дизайнер на дрехи той ще ви каже, че основният принцип е : пълним си трикрилния гардероб с вечно актуални, класически и естетични дрехи, а да сме в крак с модата добавяме евтини и практични аксесоари всеки сезон/година. Ние от ЛениСтил, като производител на мебели вече двадесет и три години знаем това. Закупувайки класически модел вие вече притежавате силата да сте в крак с нещата добавяйки кокетни аксесоари непрекъснато. Естествено не прекалявайте все пак това са мебели, не дрехи!

За да не сме голословни ще дадем пример .. през тази година 2015, казват че модната тенденция ще е оранжево. Защо трябва да похарчим стотици левове за ново обзавеждане, диван и кухня, като можем да сложим покривало или друг по атрактивно-оранжев аксесоар??

Подсказваме, тайната е във възглавничките. Изключително бюджетни и красиви естетически те са вашият избор за временно ползване. Можете да ползвате този лайт мотив във всичко! Вази, картина, чаршафи, комплекти, изкуствени цветя и т.н. Така домът ви ще е на висота винаги, по всяко време на годината, във всеки сезон!

На второ място : Растенията

Нека добавим елементи от природата. Няма нищо по – свежо от това. Има ли нещо по – свежо от растение? Нима има нещо по – живо от това? – замислете се. Това, може би, е липсващото звено във вашият интериор. Все пак не прекалявайте… не искате домът ви да се превърне в джунгла, нали? Замислете се за килима, паркета и другите мебели. Растенията придават раздвижване в дома. Ние препоръчваме : ВИНАГИ да има ваза с прекрасни, сезони цветя на масата… за вашия дом и за вашето настроение.

Трето място : Нека направим ротация на мебелите.

Освободете си няколко часа за да разместите мебелите си, това ще ви накара да се почувствате все едно сте в нов дом!  Новото излъчване дава нови предимства и често се оказва по – добро от старото… Ако ви се струват разни неща излишни – вече, ги премахнете или складирайте някъде на сигурно място. Заменете разни мебели с други по – разчупени и функционални. Освободете допълнително място. Стаята ще се „открие” пред вас и вашите гости. Това само с два – три часа местене на мебели. Ако все още не сте избрали мебели, можете да посетите онлайн магазин за мебели ЛениСтил. Онлайн магазинът е снабден с топ модели.

Четвърто място : Смяна на килим

Килима е много недооценена мебел. Направете го забележим! Сложете актуален цвят килим и гледайте физиономиите на хората, които ви идват на гости. Това е силата на килима, често той променя визията и атмосферата на стаята в която е. Сложен под маса или легло той става част от стаята и се „интегрира” по – добре. Какъв ще е килима няма огромно значение, важното е да пасва на останалите мебели. Това е и целта де, той да интегрира мебелите в стаята в крак с модата …

Пето място  : Боядисване.

Е, не е особено бюджетно, но е опция. Не е нещо което можете да правите всеки сезон… Но определено ще промени всичко. Не забравяйте, че бои има колкото искате, а цветове двойно повече. Можете да сте много изобретателни и креативни в това отношение, ако сте и смели може да направите и някоя глупост, от която всеки би ви завидял.

Това са нашите топ 5 съвета за вашите мебели и дом и техните освежавания в най – интересните месеци.

Обуздайте себе си и направете необходимото за да можете да превърнете домът си в нещо в което си заслужава да се живее.

Благодарим за отделеното време!

Хареса ли статията?!? Сподели я в:

Коментарите за тази публикация са забранени.

Предишна публикация

Следваща публикация