Трикрилни гардероби – всеки има нужда от тях особено сега!

от Даяна на 21.12.2015

Трикрилни гардероби

Когато избираме гардероб за дома първото нещо, което взимаме по внимание е самият модел на гардероба. Дали да бъде с две, три, четири или повече крила. Нашите предпочитания са съобразени най-често с параметрите на помещението и от там колко свободно място можем да оставим за него. Принципно там се съхраняват вещи от най-различно естество. Основно това са дрехи, като блузи, панталони, бельо и други. Много такива обаче имат и лост за закачалки. Те са много удобни за поставяне на палта, ризи и други облекла, които няма как да сгънем и приберем в даден шкаф.  Когато помещението е малко не е желателно да слагате голям гардероб. Самата стая ще изглежда схлупена и обстановката ще е изключително тягостна. Тук подходящи са еднокрилни и максимум двукрилни такива. В тях ще можете да съхраните най –необходимите неща.

Но при по-просторни помещения спокойно бихте могли да поставите мебел, която да е с по-голяма вместимост. Предпочитан такъв е трикрилният. Възможностите тук за съхранение на вещи са доста по-добри. Освен дрехи бихте могли да приспособите и отделение за съхранение на обувки, друго за спално бельо например. Не на последно място ще отбележим и лоста, където ще окачите дрехи, които не ви е приятно да гладите при всяко обличане.

Всяка дама иска да има достатъчно място за да подреди дрехите си. Дори да ги сортира като такива за спорт, за работа или просто употребявани в ежедневието. Това лесно и бързо можете да постигнете ако разполагате с трикрилен гардероб. Той е една доста функционална мебел. Предпочитан е заради своята компактност и приспособимост към всякакъв тип помещения. Най-често го поставяме в детска стая, спалня, хотелска стая, дори и в офис с повече служители.  Този тип са изключително удобни и имат широко приложение. Имате лесен достъп до нещата, които търсите. Но за съжаление не е много подходящ за тесни и малки помещения. Така има опасност целият трикрилен такъв да заеме по-голяма част от него и почти да не остане място за останалите мебели, които сте имали намерение да сложите.

Независимо, че е просто един гардероб много дизайнери създават доста модерни и екстравагантни визии. Правят ги уникални и неповторими. Те обаче са скъпи и насочени към потребители с по-ексцентрично и разчупено мислене.

Размерите на трикрилни гардероби-ЛениСтил могат да са стандартни. Но това не е задължително, тъй като много клиенти, които избират такъв поръчват и допълнителни шкафове, които могат да поставят върху него и така да увеличат обема му. Друга предлагана възможност е поръчка. Тук клиента сам определя с каква височина, дължина и дълбочина да е трикрилният гардероб. Такива поръчки се правят тогава, когато клиента разполага с доста голямо помещение и желае максимално да оползотвори пространството. Самият избор на гардероб не сложен, но изисква да се съобразите с някои основни момента, които загатнахме малко по-горе в статията.

Вътрешното разпределение е също важна част. Защото красивият трикрилен гардероб няма да е достатъчно функционален и удобен, ако не е добре разграфен добре отвътре. Естествено и това е съобразено с площта му. Колкото по-голям толкова повече рафтове можете да предвидите. Така ще разполагате с достатъчно пространство за всичко, което желаете да приберете вътре. За още по практичен модел не малко клиенти избират и трикрилен гардероб с плъзгащи врати.

Хареса ли статията?!? Сподели я в:

Коментарите за тази публикация са забранени.

Предишна публикация

Следваща публикация