Фототапети

от Даяна на 18.12.2016

Всяко помещение в къща или жилище изпълнява не само практически функции, но и определена атмосфера. От тази гледна точка изключително важно е това как изглеждат стените. Как да направите, така че дневната да внася положително настроение, а спалнята да заспокоява сетивата? Тази задача перфектно изпълняват естетическите фототапети за стени. Предлагаме Ви богат избор от фототапети за всяко помещение. Благодарение на нашите предложения стаята на Вашето дете ще се преобрази в приказна градина или план от анимационен филм, коридора ще приветства Вашите гости с неговата елегантност, а стаята за отдих ще Ви пренесе в спокойната природа. Всяка наше предложение е различен свят, цветове и емоции. Фототапетите са евтино и едновременно с това функционално решение за Вашия интериор.

БОГАТСВО ОТ ЕМОЦИИ

Стените не харесват монотонията. Това е факт, който е познат на дизайнерите на интериор от хилядолетия. Фрески, картини, гоблени, релефи – с такива оригинални решения някога е придавано на стените цвят, чар и необикновеност. Съвремието създава още други възможности. Предлагаме Ви разнообразен и изключително голям избор от фототапети, благодарение на който обикновеното помещение ще Ви пренесе в коренно различен свят. Предлаганите от нас фототапети се отличават с романтика или изящна архитектура, прекрасни пейзажи, или пък безкрайност на Вселената. Всичко, зависи от Вашия вкус, мечти, или пък желанието за пренасяне в други кътчета от света или Космоса… Може би, ако нашия магазин би работил в античността, императорите и фараоните, изцяло биха променили възгледите си за каноните на дизайнерското изкуство.

ФОТОТАПЕТИ – РАЗМЕРИ

Освен естетически качества, нашите фототапети изпълняват всякакви практически изисквания. Ние се грижим за комфорта по време на полагането им в домовете на нашите клиенти. В тази връзка, изготвяме поръчки на конкретни размери. В съответствие с пожеланията на клиента, всякаква поръчка на фототапети се предлага с изпратените към нас размери. Благодарение на това, крайния резултат ще бъде без деформации, диспропорции или пък други дефекти.

Хареса ли статията?!? Сподели я в:

{ 0 коментара… добави един сега }

Оставете коментар

Предишна публикация

Следваща публикация