ноември 2013

damski-chasovnici

Дамският часовник е важна част от арсенала на заетата жена. Той е изключително ценен уред за дамите, тъй като те са известни със своята немърливост към часовете. Ако искате да промените в себе си постоянните закъснения за важни делови срещи, трябва задължително да се снабдите с дамски часовник. Той ще Ви спести излишни нерви в забързаното ежедневие, когато точността понякога дори е животоспасяваща. Разпределението на минутите е от основно значение в нашето съвремието. Изпълнението на ежедневния план е невъзможно, ако нямате верен помощник, който да Ви направлява в правилната посока.

Заложете на качествения дамски часовник в делничните дни, когато е необходимо да знаете абсолютно точно, как се справяте с всичко, във времевите иземерния на деня. Той ще говори вместо Вас и ще показва, че вие сте човек на когото може да се разчита. Той дава увереността и доверието, от което се нуждаете в професионалната област, в която се развивате.

Въпреки че, часовникът е важен за ежедневието на заетата жена при разпределяне на нейните задължения, той трябва да е съобразен и с външния вид на дамите. Ако професионалната ви сфера изисква строгост на визията и делови костюми, той трябвя да бъде стилен и изискан. Марковият дамски часовник може да бъде с кожена или метална кашика. Циферблатът е в кръгла или правоъгълна форма, а размерът обикновено не е натрапващ. Дизайнерският дамски часовник винаги е стилен, класически и изчистен като модел. Едни от най- известните марки дамски часовници са Pierre Cardin ,Fendi, Swiss Army и др. Естествено изпълненията на тези дизайнери са изключително скъпи, но качеството и съвършенството на изработка, което ще получите, си заслужава.

Часовникът е типичен дамски аксесоар, повече за това в останалата част от статията…

{ Comments on this entry are closed }

moderni-obeci

Еуфорията преди абитуренския бал, е наистина голяма за всяко едно момиче. Това, е един от най-чаканите моменти в живота на всяка девойка преди да поеме пътя в своят живот. Едва ли има момиче, което не си, е представяло как ще изглежда на абитуренския си бал: в каква рокля ще бъде облечена, каква ще бъде прическата, с каква кола ще бъде закарана до училището и хотела, какви ще бъдат аксесоарите и още куп дребни на пръв поглед работи, без които, обаче картинката не би била пълна, ако тях ги няма. Въпреки, че повечето момичета знаят как ще изглеждат на абитуренския си бал, тъй като планират този ден няколко години по рано в съзнанието си. Все пак има и момичета, които не са до такава степен запленувани от абитуренския си бал и избират роклята, с която ще бъдат няколко месеца преди събитието. Ако и Вие сте една от тях, нека Ви дадем няколко съвета относно избора на тоалет и най-вече бижутата, които най-много ще подхождат на роклята, с която ще изпратите най-хубавите си години от живота.

Какви обеци избират всички абитурентки?

Неписано правило, е, че роклята за абитуриентката се избира първа и след това всичко останало. Би било изключително непрактично да си купите обувки, аксесоари и всичко останало, преди да изберете роклята, тъй като в крайна сметка може да се окаже, че закупените от Вас артикули да не подхождат на роклята, която сте си избрали и ще трябва да избирате или нова рокля или да си закупите нови аксесоари. Бижутата са неизменен аксесоар, който придава завършека на тоалета. Ако роклята, с която ще бъдете на бала Ви, е по-широка, то в никакъв случай не трябва да се доверявате на големите и масивни обеци, колиета и всичко останало. Големите обеци са подходящи за семплите и изчистени рокли, които подчертават извивките на тялото. При всички положения, ако смятате да заложите на големите и лъскави украшения, акцентирайте избора си само върху едно, не се превръщайте в коледна елха.

Ако търсите обеци за Абитурентската си или пък за друг празник, като за пример Коледните и Новогодишните празници които наближават съвсем скоро, можете да разгледате и каталога с обеци от online-bijuta.com

{ Comments on this entry are closed }

pafrumi-statia-head

Ако последните няколко месеца сте си поспали добре и не сте обърнали голямо внимание на модата ще ви помогнем да наваксате и дори да излезете едни гърди пред останалите. В тази статия Вие ще откриете „Кои са най-желаните парфюми за 2013-та година„, „Кои са топ 10 парфюмите за сезон 2013“ и още интересни моменти от изминалият моден сезон на 2013-та година.

Нека преди да започнем с първият въпрос само да споделим това че 2013-та година бе изключително успешна за всички, както за модните брандове така и за потребитрелите които бяха изненадани с множество интересни и луксозни парфюми и други козметични продукти. И така…

Кои са най-желаните парфюми за 2013-та година?

През тази година която вече ни се изплъзва между пръстите можем да кажем, че тенденциите поеха съвсем лек наклон като специално наблегенха на ориенталските ухания при парфюмите.

Повечето парфюми които бяха лансиратни тази година имаха в състава си процентно по-голямо съдържание на такива ориенталски нотки, но естествено това не бе всичко, съвсем не…

В голяма част от новите ухания можеха да се открият и много цитрусови акорди, някой по топли нотки и разбира се тази година особено в дамските парфюми се използваха много често и бели цветни нотки, които придават класическо ухание на парфюмите.

Тази година много от марките като Bvlgari, Paco Rabanne, Armani, Dolce & Gabbana лансираха нови парфюми, продължения на техни известни линии представяни в близките години, които имаха неимоверно голяма популярност и успехи.

Не пропускайте да разберете и кои са най-предпочитаните парфюми за сезон 2013…

{ Comments on this entry are closed }