януари 2014

Jean D'Árcel

Бихте ли искали кожата ви да изглежда по-здрава, по-чиста и по-красива? Разбира се бихте могли да опитате много и различни козметични продукти, но нито един от тях не може да постигне ефекта на професионалните спа маски за лицето на Jean d’Arcel cosmetique. Те притежават почти мигновено действие върху кожата на лицето, а най-хубавото, е, че с тях бихте могли да си направите собствен спа салон у дома.

Използването на спа маски за лице от най-добрата козметика може да възвърне блясъка на кожата, да предотврати появата на пъпки и акне, като и да възстанови цялостният й здравословен вид.

Спа маските на професионална козметика Jean d’Arcel се предлагат в няколко ароматни разновидности, които могат да се използват според индивидуалните ви нужди.

Със своите активни съставки спа продуктите за лице могат да бъдат изключително полезни, тъй като те действат според вашия индивидуален проблем. Точно за това е много важно да изберете точният тип, които напълно ще отговаря на вашите нужди.

Добре е да знаете, че този тип козметика обикновено се оставя да действа около 15 минути върху кожата, след това се отстранява с памучен тампон или се отмива с хладка вода.

Повече за козметика Jean d’Arcel…

{ Comments on this entry are closed }