октомври 2014

bijutaНай-лесният начин да зарадвате вашата половинка или всяка една жена е да й подарите бижу, без значение дали е най-любимото и или най-скъпото. Ако е правилното, тя ще откачи от радост. Магията, мистерията и дълготрайният блясък на бижутата е силата на всяко едно бижу и точно това ги прави уникален подарък за специални случаи или дори без повод. Това не означава, че непременно трябва да знаете всеки трик при избора на подарък от типа на бижу.

За да ви улесним в това, ще ви дадем няколко съвета по въпроса.

Наблюдавайте какви бижута има и съответно носи.

Може да разберете много за това, като погледнете какво носи най-често. Не купувайте нещо, което вероятно, ще се носи много рядко. Нека да го носи по-често и да си спомня за вас. Ако е нещо с определен вид камък, вземете и нещо съвсем различно, но отново със същия камък. Забравете да й купувате неща, който си приличат.

Вземете информация от близките.

Майка и, сестра й и дори най-добра и приятелка със сигурност, ще ви даде някой добър съвет за избора, но трябва да внимавате, да не ви развалят изненадата. Разбира се, може да почерпите информация от самата нея. Когато я заведете по магазините, накарайте я да влезе в някой бижутериен и внимателно наблюдавайте какво гледа и какво харесва. Слушайте я!

Прочетете и останалата част от пуликацията…

{ Comments on this entry are closed }

anorexia-largeВ опити да сме по-пленителни се подлагаме на какви ли не „методи за разкрасяване”, както дамите, така и мъжете. Анорексията идва често незабележимо и носи със себе си всички последици за здравето, които може да причини тежкото и системно недохранване.

Ако вие или някой ваш познат показва някои от признаците от всяка от групите по-долу или комбинация от 5-6 и повече признаци, е жизнено важно да се потърси помощ и подкрепа възможно най-скоро. Подробна информация за анорексията можете да прочетете в Wikipedia и на http://feelgood.bg.

Физически белези за поява на анорексия

  • Бърза загуба на тегло и/или честа промяна в теглото.
  • Загуба на менструация или промяна на месечния цикъл при момичетата и жените.
  • Намалено либидо при мъжете.
  • Припадък или световъртеж.
  • Усещане за студ през повечето време, дори и в топло време.
  • Чувство за подуване, запек или развитие на непоносимост към храни.
  • Чувство за умора и нездрав сън.
  • Летаргия и почти никаква енергия.
  • Лицеви промени като например бледа кожа, хлътнали очи, сенки под очите.

Виж и останалите признаци за анорексия >>>

{ Comments on this entry are closed }