март 2015

kozmetika-i-parfumi-parfimoНеделя сутрин е. Блажено се протягам , усмихвам се и си правя план за действие.

Чаровен е , позитивен, с прекрасно чувство за хумор, търпелив и най- важното за мен – на една умствена вълна сме, но не съм го виждала на живо и днес е деня, в който ще се срещнем. Дрехите ги подбрах, обувките също, чанта , бижута… , само да приведа себе си в ред. Трябва да ви кажа, че съм малко над четиридесетте и вече може би това което ме характеризира като избор при тези случаи е умереност. И така напред.

Банята ми започва с нежен пилинг за тяло, спомагащ за по- добра циркулация и отмиване на мъртвите клетки от тялото , после продължавам със свеж, ароматен душ – гел и ето  започвам да си тананикам.

Косата ми е къдрава, дълга, същинско съкровище. До скоро бе радост моя, мъка моя, защото сресването и бе средновековно мъчение, заплита се и сресването продължаваше поне 20 минути, колко коса свалях няма да Ви казвам….. Слава богу намерих решение и го препоръчвам на всички, които имат такъв проблем. Шампоан за къдрава коса с оформящ буклите ефект, маска и  и докато трае нужния период за въздействие на маската косата ми е сресана – тоест 3- 4 минутки. И всичко това благодарение на специалната , ама много специална четка. Не дърпа , не скубе, бързо и лесно, какво повече искам , нали все времето ми е ограничено? Не забравям пилинга за лице , ни петичките на краката. Докато косата ми е все още мокра ползвам флуид за оформяне на буклите ми – нанася се лесно  и без особени усилия, не слепва снопчетата коса,  а косата ми блести, жива, подвижна, естествена.

Прочети и останалата част от статията…

{ Comments on this entry are closed }