септември 2015

Избор на секция, за по-голям хол

Здравейте скъпи читатели. Днес ще ви подскажем как да изберете холна секция на добра цена, която да се приложи в малък хол. Всекидневната е важна, все пак затова се казва така – всеки ден.  Затова ще ви покажем няколко начина как да спестите място, как да изберете подходящата си холна секция и да ви оставим с усмивка да избирате холни секции.

На първо време е добре да подредите всичко по местата си. Дори е важно да направите нови кътове, ако това е необходимо. Ако имате маза или помещение, където можете да слкладирате, дори временно, вещите си, то идеално. Разчитайте на по – големите и цялостни предмети, а не на много малки такива. Правилото е на хоризонтални плоскости (холната секция, бюрото, масата и т.н.) да няма вещи, които да пречат и да заемат пространство. Решете кое искате и кое не от тези малки вещи, другото го смъкнете в мазата. Често срещан проблем в тази насока са снимките на любимите хора. Холните секции са пълни с такива. В голяма верига детски принадлежности се натъкнахме на рамка, която е по стената и има обема на 4 снимки на 40 см. Идеална е за много снимки и малко място. Така и холната секция ще ви е по – празна и ще се вижда по – добре.

Второ, добре е да използвате неща с мултифункционално предназначение. Заемат единица обем на секцията ви, а вършат като за десет. За това не бяхте се сетили, нали? Друг фрапиращ пример, макар и вече често ползван, е спалнята в която можете да слагате неща. Канапето, което се разтяга  и също служи за временен склад или за завивките.

На трето място – избягвайте много големите предмети. Трябва да балансирате – не трябва да имате много малки и малко прекалени големи предмети. Сложете една голяма картина с хубав пейзаш (светъл) за да „отвори” малко стаята. Холната секция е добре да е по – светъл цвят, както и повечето мебели. Това ще разшири визуално холът ви. Ако имате нещо много голямо, като предмет, например картина, целият фокус в стаята бива засмукан от нея. Гостите няма да видят хубавата ви секция, диван или обзавеждане. Те ще видят картината.

Големият дом и увеличаващите се площи на класическите жилища е накарал мебелните производители да се преоринтират към мебели с по – големи размери и размах. Опитайте се да намерите по – компактни мебели, които да свършат работа. Холна секция, която е точно това, което искате, а не екстра двоен гардероб вляво… Диван с по – малки облегалки за ръцете, по семпли възглавници за украса. Можете да се поинтересувате да вземете нещо по поръчка. Макар и да излезе малко по – скъпо, често е по – добрият вариант. С цени на холните секции – ЛениСтил ще сте спокойни за балансирането на качество и цена. Тях ги  препоръчвам, защото съм вземал и съм ги препоръчвал на приятели, всички сме доволни.

Повече от статията, може да прочетете от тук…

{ Comments on this entry are closed }