януари 2016

Без съмнение диваните, като холните и ъгловите са изключително разпростратени и предпочитани от нас Българите, по ред причини, повечето хора ги избират заради атмосферата, която те създават в нашият скъп и обичан хол.

Холните ъгли или по – познати, като ъглови дивани, са подходящи за всякакъв вид апартаменти и къщи… от еднофамилни къщи, до големи имения на богаташи…

Често самият дизайн, самата изработка е с насока за компактност и размери… Правят се подвижни модули, които се ползват за сън, когато се поставят на ъгъла. Ето пример :

 Диван Калифорния

Този ъглов диван се казва Калифорния и е един от най – известните, разпорстранени модели в момента в България, това е така, защото е страхотна комбинация между стил, функция и приемлива цена, можете да го видите в онлайн магазинът на лени стил.

Важен елемент в дизайнът на една мека мебел, такава като ъгловият диван са облегалките, които имат възможност да се дават напред и назаде, за да може да се промени позиционирането и. В тази категория попадат и модели, които имат способността да се разпънат, за да можете да поканите гости, без да се притеснявате да спят в хола ви.

Сумата е определяща и тук, по – скъпите модели, често са изработени от много високо качество материали, като дунапрен, корпуса и т.н. Това не винаги е вярно, особено ако имате работа с търговци, нашата препоръка е да се насочите към производител с много опит и по – добри цени – лени стил.

Нашият съвет, стига да го приемете е да се ориентирате към мебели, които имат много функции, като функцията тип реклас и сън, за да може да комбинирате една мека мебел с нормални размери за много неща.

Друго много важно нещо са дамаските, много внимавайте тук! Независимо от това дали диванът – ъглови дивани, е топ качество, меката мебел трябва да се оглежда, за подходящите дамаски.  Подберете дамаска за меката мебел да е максимално износоустойчива и да се чисти, поддържа максимално лесно, това ще ви спести много проблеми в бъдеще – повярвайте. (бел. редактора има опит …. )

Прочетете и останалата част от статията…

{ Comments on this entry are closed }

ХепиДеал.бг е български сайт за оферти, промоции, каталози и брошури, където можете да видите всички налични промоции на територията на България. Сайтът е създаден с една единствена цел, да подобри пазаруването, както онлайн, така и оффлайн. За потребителите е важно да знаят къде могат да намерят своите промоционални оферти, къде могат да закупят най – евтино мечтаната вещ, като например мебели : секции, мека мебел, легла, дивани, гардероби и т.н. В HappyDeal.BG има и категория „Туризъм” , където можете да разгледате за най – атрактивните оферти за пътуване в България, не се включват екскурзии извън България. Друга интересна категория : Хоби – там можете да намерите интересни оферти за стоки, свързани с вашето хоби – градинарство, животновъдство, рибарство и т.н.

Друга категория, с голям интерес е строителство и материали, където можете да видите най – големите промоции на строителни материали, доста посещавана, защото в строителството често надценките на търговците са непосилни за повечето клиенти и се търсят винаги най – добрите промоции.

Здраве и Красота е категорията за дамите, най – вече, но не само… Там има оферти за епилация, козметични, парфюми и други свързани с това неща, често се публикуват и съвети за отслабване от легитимни консултанти по темата.

Какво ново? – за сега това, което ви казваме, го има в много конкурентни сайтове, но уникалното при нас е, че можете да ни пишете с ваша находка, ваша оферта на фирмата или просто да препоръчате фирма, ние ще и направим ревю, публикация или статия и ще я публикуваме, за да може повече хора да се възползват от изгодната оферта.

Колкото повече изгодни оферти има в HappyDeal.BG, толкова повече доволни клиенти има от нас, от търговците и т.н.

Ако вие сте изряден, мислещ за хората, търговец, които пази репутацията си, този сайт е за вас.

Важна добавка, в цялостната картина е т.нар. система за оценяване, в края на годината три фирми ще получат приз – щастливи фирми за щастливи клиенти от HappyDeal.BG. Така ще отличим наистина полезната информация, полезните стоки и услуги.

Моля включете се в нашата инициатива, ще се радваме на вашите мнения, градивни коментари – критика или просто да кажете Здравейте!

Дано информацията на сайтът ни ви хареса, заедно ще пестим повече, за по – важните неща в живота….

Благодарим ви за вниманието,
От екипа на HappyDeal.BG

П.П. Ще се радваме да споделите публикацията във социалните профили или да ни дадете Like във Facebook…. J

{ Comments on this entry are closed }

Здравейте, Senseofbody, искаме да ви споделим една възможност за споделяне на идеи, информация, статии, публикации и новини – mav.mk . Mav е информационен портал, които можете да се информирате за всичко, от археология до мебели и обзавеждане, от туристическите атракции в България или Македония, до съвети за вашето скъпо семейство.

Нашата основна цел е една : да покажем и дори да докажем , че онлайн, ще съществува място, което да е с приоритет единствено полезността. Та нека ви разкажем за какво  иде реч…

Преди два месеца, месец Ноември, се взе решение, да се създаде мав.мк, за да можем да докажем концепцията, да разберем, да направим проучването и да решим дали ще успеем. Мав е списание/вестник… без да има цензура, често дори ни наричат директория за статии, но ние не харесваме това определение, защото предразполага да се наредим до други издания, които са доста лекомислени и без да има лека редакция.

Таргет локацията ни е България и Македония, защото са много близки народи, като език, култура, дори и обичай. В последно време Македония се опитва да изроди историята си, за да изкара нещата, че е съвсем различна от България, но за сега това не се случва.

Другото интересно е ,че не смятаме да пишем за политика, за известни личности, които има скандали и с които медиите и другите списание и новини, а само не много разпространени и новини, под радара…

Ще се радваме да споделите нашият ентусиазъм, нашите виждания във социалните мрежи, за да направил вълна, промяна… Независимо дали е Google + или Facebook ще помогне за цялостната визия на mav.mk.

Благодарим ви за вниманието, ще се радваме да споделите вашите предложения за промени, за дизайн, за теми и каквото ви дойде на ум… Нашата идея е постепенно да развиваме сайта… Ще се радваме на това вие да участвате. Свържете се с нас на посоченият, на сайта, е –майл.

Само напред – Mav.mk.

{ Comments on this entry are closed }

14ecee

Прави ли ви впечатление, че климата е полудял, природата се бунтува, а ние, като общество, като човечество, като индивидуален човек, дори, не правим нищо по въпроса. 14ecee.mk е еко общество, което беше сформирано на европейската конференция през 2014 година. Тогава бяха заложени проблемите  и предполагаемите решения за изход от проблемните начини на превоз.

14ecee.mk се обедини в сайтът, зад а може да се насочи към правилните подходи.

Сайтът е разделен, условно на две, Еко-публикациите са очертани в зелено и силно се отличават, а публикациите от гостите на сайтът са с обикновен цвят, това е маркетинг подходът на обществото да набира сила. Без съмнение след вече два месеца – онлайн, набраните публикации и посещения са повече от внушителни. Потенциалът е огромен, всеки се интересува, какво става с планетата, но няма много хора, които еднолично да могат да променят нещо в това.

Земетресенията, потопите и другите катаклизми, са сигнал, че трябва да се събудим. Идеята на 14ecee е да разпространява полезна информация, под формата на статии, новини и публикации, за да може повече хора да го посетят, а от там и да се образоват за еко проблемите. Или схемата изглежда така – фен, полезна, публикация -> споделяне в социалните мрежи-> читатели -> внимание към еко публикация. Знаем, че на никой не му е интересно една чисто терминологична и леко плашеща статия за глобалното затопляне, затова и не се фокусираме върху такава. Идеята е просто един новинарски сайт с лек привкус на еко предприемачество и зелени идеи, свързани със съдбата ни.

[click to continue…]

{ Comments on this entry are closed }

superhiks

Superhiks.com.mk е едно хоби списание, за всичко, което ни е душата, което ни интересува от живота, музиката и светските събития. Ако сте усещали, че искате да влезете в сайт, в който просто да се посмеете, да се позабавлявате, да поклюкарствате, да срещнете хора със сходни интереси, на вашите, това е вашето място. Superhiks.com.mk е едно многостранно, развито и пъстро списание или вестник, както предпочитате. Не се откроява нито с дизайн, нито с визия, но новините и статиите са полезни, забавни и звучни J .

Можете да влезете, да се регистрирате, да се наслаждавате всеки ден, по – малко, колкото душа ви се иска, това е и идеята …

Статиите ни и новините са ежедневни, за ежедневието, леки и приятени, няма да видите тежки публикации на тема политика, икономика, корупция и т.н. Оставяме тези статии на bivolbg и capitalbg . Тези ниши, като публикации, не ни допадат, не се безпристрастни, няма контрол от никой  и всеки си пише каквото си иска, а когато стане засечка и някой им потърси, дори малко сметка, край… свободата на медиите, свободата на словото, свободата на това, онова…. Ние бягаме от тези неща искаме да е т.нар. неглиже, релакс. Списанието е за хора, да седнат с чаша винце, да отворят сайтът ни Superhiks.com.mk и да се наслаждават, да научат нещо полезно и да напишат някой коментар. Просто и ясно…

[click to continue…]

{ Comments on this entry are closed }

boxer-spisanie

Наскоро имали ли сте чувството, че искате да изразите мнение, че искате да промените нещо, независимо дали сте в Македония или България? Имали ли сте чувството, че искате да ударите властта под кръста, като един боксиор тежка категория, искали ли сте да споделите вашето виждане с голяма аудитория? Мислите, че вашето виждане може и ще промени нещата – Boxer.com.mk е вашето умно, разумно решение.

Ние от Boxer.com.mk  разчитаме на вас, революционерите да покажете на света “ КАК? „ може нещата да станат по – добре, за всички, да успяваме заедно, напред.

Мотото ни е с с прав само напред, това е така, защото не спираме да се развиваме, не спираме да публикуваме, а нашият метод се разпространява в много сайтове, като Не!Новините и анастасия.ком.мк . Това за нас е плюс, ние не виждаме конкуренция в тези сайтове… защо? – защото се опитваме да направим вълната достатъчно голяма за да може да залее сегашното положение и от пепелта и разрухата да се въведе мир и спокойствие (малко идеалистично звучи, може би, извинявам се.)

Как стават нещата ? – просто. Разглеждате нашият сайт, с множеството ни категории, за семейството, за къщата, полезни съвети и т.н. Виждате казус, виждате потенциал и нещо, което авторът е пропуснал и го пишете, като статия. Тя ще се редактира, граматически, пунктуационно и естетически. Никой няма да ви се меси, да цензурира, освен ако няма неприлични изрази или недоказани неща, които клеветят (това се прави най – вече, за да се предпази списанието от легални проблеми със закона в България и Македония).

Прочетете останалата част от статията…

{ Comments on this entry are closed }

Gostivar

Градът Гостивар се намира в днешна Македония, като старото му име е Костово. Той е позициониран в централно-западната част на Република Македония, малко под великата планина – Шар. Административното значение на Gostivar е с община и централна община Гостивар. Градът е изключително добре позициониран и до него се стига по магистрали, цели пет или по железопътна линия. Той е един от търговските центрове в Македония.

След като ви разказахме малко за града, не можем да не споменем и за неговият вестник Gostivar.com.mk, който е един от най-четените македонско-български вестници в България и в Македония, това не е случайно, е-списанието разчита на висококачествена публицистика, статии и новини, което е преплетено с много мнение от хора, компетентни в областта. Уникалното е, че във е-вестникът може да публикува всеки, който желае, стига статията му да е издържана граматически и стилистично. Само в Gostivar има над 40 000 читатели на списанието, като за цяла Македония са над 60 000, а в България над 30 000 .

Gostivar.com.mk се превръща в един от най – четените ежедневници на балканите, а вие чували ли сте за него? – ако не, ето сега чухте !

Прочетете цялата статия…

{ Comments on this entry are closed }

Чували ли сте за Братята Манаки ? Ако не сте, сега ще ви разкажем за тях :

Братята Манаки са едни от легендите на киното, те са т. нар. пионери 1905 са създали първият и единствен за онова време филм-кино на Балканският полуостров. Затова решихме да създадем първото по рода си е-списание за кинокритика и новини.

Малко биография, те са родени в Македония в едно голямо, за времето си, селище „Авдела” , тогава македонската държава е била под османско владичество, заедно с България и куп други държави. През 1897 година Янаки (по-големият… от двамата) завършва образованието си в Румъния, като после преподава в Янина – Епир, като извършва и предприемаческа дейност, отваряйки ателие за фотографии, в което се подвизава и работи и неговият по – малък брат. Няколко години по – късно през 1905-6 година те местят това ателие на улица Широк Сокак ( главна..) Имат над 18 000 фотографски снимки на над 130 места по Балканите.

През 1905 година Манаки закупуват модерна, за времето си, камера тип Биоскоп от тогавашен Лондон – Англия. Започнали да записват много филми, от там и манакифилм, като повечето кадри са били с известни личности от султани – Мохамед пети, през крале – Петър първи и дори принцът на тогавашна Сърбия – Александър. Списъкът продължава с Гръцки Крал – Константионс първи, приц Павлос първи, множество тържества, пищни сватби и красиви местни обичай.

Повече по темата…

{ Comments on this entry are closed }

Семейно списание св. Анастасия

Здравейте,

Подобно на много сайтове, инартикъл, топбг и други искам да ви споделя за новото ми откритие в семейното образование. Това е семейно образователно списание св.Анастасия в него ще намерите много примери от живота, за вашето семейство, за вашите деца, обзавеждане и много други полезни теми. Собствениците на сайтът са младо семейство в Македония, което е емигрирало заради лошите икономически условия в нашата страна. Което не може да се каже, че е голяма изненада, но кой да ги вини хората. Та на темата…

Сайтът е изцяло български и лично на мен най – полезни ми се виждат статиите за детско и бебешко облекло, защото в днешно време трудно човек може да се ориентира в това огромно разнообразие, кое точно е безвредно за децата и кое не. В Господари на ефира, преди седмица излъчваха за радиоактивни чаши, което значи, че спокойно в нашата държава може да има и радиоактивни дрехи и какво ли още не, което на един детски организъм влияе много отрицателно, да не кажа по силна дума… Затова е важно, човек да се интересува, кое е най – доброто за детето и за малкият организъм. Все пак трябва да пазим малките си, големи, съкровища.

Още за списанието още едно – две изречения, то е семейно, както разбрахте, не е предназначено за тийн аудитория или за деца. Обсъждат се често много сериозни теми, като например „проблеми при гледането на деца, подходящо обзавеждане (обезопасено) за децата.

Още по темата…

{ Comments on this entry are closed }

Мебели Онлайн – поръчка

от Даяна на 17.01.2016

Поръчка на мебели - online

Търговията онлайн е в своят апогей. Това е един лесен и бърз начин да се сдобием с желаната от нас вещ. Няма нищо по-забавно от това с един  клик да купиш стока, независимо от размера и теглото и. Технологиите се развиват толкова бързо, че дори не се замисляме какъв би бил живота ни без тях. Максимално сме улеснени в това отношение. Все по-рядко ни остава време да обикаляме магазини за да избираме каквото и да е. Онлайн поръчваме облекло, обувки, електроника, храна и все по-често мебели.

Производителите са наясно, че предлагайки такъв вид услуга обхващат голяма аудитория от клиенти. Това действително е така. Факт е, че много клиенти избират този начин на поръчка. Не са рядко и мотивиращите ги за това фактори. За да привлекат повече и повече клиенти търговците предлагат допълнителни отстъпки ако поръчате през онлайн магазина им. Този начин на поръчка е изключително удобен и евтин не само за купувача, но и за продавача. Всички мебели в такъв тип магазини има много подробно описание, достатъчно на брой реални снимки. По този начин клиента е максимално информиран за това за какво харчи парите си. Няма никакво значение дали избирате маса, стол, диван или гардероб, дори можете да поръчате и цяло кухненско обзавеждане. Имате богат избор от такива с индивидуални концепции и подходящи за интериор от всякакъв тип.

Един добър търговец винаги има какво да предложи. Използва и различни механизми, с които да акцентира върху определени видове. Предлага допълнителни бонуси като безплатна доставка до дома Ви или пък допълнителна гаранция.

Самият процес на поръчка на мебели онлайн е изключително опростен. Само с няколко бързо изпълними стъпки Вие можете станете собственик на уникална и функционална мебел, която ще използвате. Първото изпълнимо условие да изберете точно това, което желаете и да го добавите в потребителската кошница. От там автоматично системата подканва да изберете начин на плащане. За да е максимално улеснен клиента тези платформи са снабдени и калкулатор, който ще изчисли и вноските, ако желаете да закупите дадената мебел на изплащане. Другите варианти са обикновено да платите веднага с дебитна или кредитна карта или пък в брой в деня на получаване на продукта. Това е един много важен момент. Той може да даде представа за това дали производителят е надежден и коректен. Обикновено това прави добро впечатление на клиентите. Още по темата…

{ Comments on this entry are closed }