септември 2016

kachestveni-matraci

В света на мощна конкуренция на пазара за стоки – каквито и да е, за дома, модни, за свободното време, за директна консумация – богатият избор не винаги е плюс за потребителя. Често, предлаганото му идва в твърде много и той загубва представа кое е качествено и кое не. Сферата на матраците не прави никакво изключение. На пазара има множество производители – познати и непознати, произвеждащи скъпи или евтини матраци – а когато дойде време да сменим сегашния матрак напълно вероятно е да се объркаме в магазина, пред компютъра, ако ще пазаруваме онлайн и дори в самия склад, защото един производител не е задължително да разполага само с хубави матраци, някои модели могат и да не струват. Дилемата за вас обаче приключи, защото след като прочетете следващите ни насоки и съвети, ще можете да различите качествения матрак на момента. Ето как:

Макар и не главно, марката е от голямо значение

Никой не е казал да робувате на марките и никой не твърди, че е невъзможно да намерите идеален за вас и вашето легло матрак с марка, която е рядко позната, например на нашия роден пазар. Но в повечето случаи марката говори сама за себе си и ако се доверите на конкурентна такава, шансът да сгрешите е минимален. Ето пример: какви са асоциациите ви, когато чуете за матраци Тед. Знаете добре, че такъв матрак има сестра ви, че това е и единствената марка, която можете да назовете за матрак – т.е. има отлична репутация, а компанията, перфектен имидж.

Още по темата…

{ 0 коментара }

matraci-na-izgodni-ceniВ днешно време е много трудно да се ориентираме в цените на матраците, те са толкова много, толкова различни видове, толкова много марки… Как да изберем матраци на изгодна цена? Матраците, нещо което често се пренебрегва, а отговаря за толкова ценен за нас процес – сънят! Все пак не ни трябва легло да спим, а ни трябва матрак… може да имате най – луксозното и качествено легло на земята, но ако имате най – калпавият матрак, ефекта е нулев!

Факт, да намериш подходящ матрак е по – трудно от намирането на спалня. Всеки в днешно време търси в интернет за мнения, за да може да се информира най – добре и да му се препоръча, за да спести време и усилия в търсенето и намирането на най – правилният матрак. На българският пазар, макар и малък, като обем, навлязоха най – големите марки матраци, като Нани, Тед и много други. Нани се открояват със добър дизайн, а тед с добри цени.

Прочети цялата статия…

{ 0 коментара }

ЗаемВсеки знае онзи момент в който се канени някъде, дали ще е роднина, приятел или вашата половинка, трябва да вземете подарък, харесали сте го, но ви идва много скъп, заплатата е далече и вие се чудите какво да направите… е какво може – изтеглете бърз кредит, малък заем, който да покрие този извънреден хубав повод (само за вас е извънреден, на човека рожденият ден е на една и съща дата) и купете страхотен подарък, той ще ви е благодарен. Какво можете да вземете, като подарък, за да изненадате всички?

Защо не подарите ваучер за пътуване някъде в България? Какво по – хубаво от това да се откъсне малко от сивото ежедневие и да посети непознати кътчета на България, нашата хубава страна. За това не са ви необходими много пари, ако става дума за един уикенд например. Едни 400-500 лева малък заем ще стигнат да зарадвате любимият човек, приятел или роднина.

Друг много добър вариант е да купите ваучер за спа, което е много подходящо ако човекът е възрастен, той ще го оцени, пък и да не е възрастен пак ще се зарадва, кой не иска 2-3 дни да го мачкат, масажират и да е в сауните и басейните по цял ден в ол-инклузив обстановка?

Вижте цялата публикация…

{ 0 коментара }