декември 2016

Фототапети

от Даяна на 18.12.2016

Всяко помещение в къща или жилище изпълнява не само практически функции, но и определена атмосфера. От тази гледна точка изключително важно е това как изглеждат стените. Как да направите, така че дневната да внася положително настроение, а спалнята да заспокоява сетивата? Тази задача перфектно изпълняват естетическите фототапети за стени. Предлагаме Ви богат избор от фототапети за всяко помещение. Благодарение на нашите предложения стаята на Вашето дете ще се преобрази в приказна градина или план от анимационен филм, коридора ще приветства Вашите гости с неговата елегантност, а стаята за отдих ще Ви пренесе в спокойната природа. Всяка наше предложение е различен свят, цветове и емоции. Фототапетите са евтино и едновременно с това функционално решение за Вашия интериор.

БОГАТСВО ОТ ЕМОЦИИ

Стените не харесват монотонията. Това е факт, който е познат на дизайнерите на интериор от хилядолетия. Фрески, картини, гоблени, релефи – с такива оригинални решения някога е придавано на стените цвят, чар и необикновеност. Съвремието създава още други възможности. Предлагаме Ви разнообразен и изключително голям избор от фототапети, благодарение на който обикновеното помещение ще Ви пренесе в коренно различен свят. Предлаганите от нас фототапети се отличават с романтика или изящна архитектура, прекрасни пейзажи, или пък безкрайност на Вселената. Всичко, зависи от Вашия вкус, мечти, или пък желанието за пренасяне в други кътчета от света или Космоса… Може би, ако нашия магазин би работил в античността, императорите и фараоните, изцяло биха променили възгледите си за каноните на дизайнерското изкуство.

ФОТОТАПЕТИ – РАЗМЕРИ

Освен естетически качества, нашите фототапети изпълняват всякакви практически изисквания. Ние се грижим за комфорта по време на полагането им в домовете на нашите клиенти. В тази връзка, изготвяме поръчки на конкретни размери. В съответствие с пожеланията на клиента, всякаква поръчка на фототапети се предлага с изпратените към нас размери. Благодарение на това, крайния резултат ще бъде без деформации, диспропорции или пък други дефекти.

{ 0 коментара }

Интересът на нашите клиенти при покупка на недвижим имот е разнообразен, в зависимост от конкретните им пожелания.

Много важна стъпка при покупката на имот е детайлното определяне на критериите на Вашето търсене. Отговорът на по-долу изложените въпроси ще Ви помогне да се насочите правилно при взимането на решение.

  • Какъв регион и каква локализация предпочитате?
  • Какъв тип имот търсите: къща или апартамент?
  • Защо искате да купите имот, с каква цел?
  • Как си представяте Вашия бъдещ дом? Колко члена съставлява Вашето семейство (от това зависи броят на стаите и площта на жилището) Имате ли деца и ако да – на каква възраст са те?
  • Площ, етаж, разположение на жилището, изглед
  • На какви критерии трябва да отговаря сградата?
  • Какъв дом търсите: от първичен или вторичен пазар, а може би на етап строителство?
  • Какъв е основния фактор за Вас при взимането на решение за покупка?
  • С какъв бюджет разполагате?

Ако пожеланията на членовете от Вашето семейство не са еднакви, това не е причина, за да изпадате в паника. Споделете Вашите предпочитания с експертитите от VIP Bulgarian Properties, които ще съставят оферти съобразно Вашите нужди.

{ 0 коментара }