февруари 2018

fast-loanЗа повечето клиенти на така наречения експресен кредит е ясно, че това са финансови продукти, при които е напълно естествено да заплащат по-високи лихви и ГПР. Но когато са притиснати от обстоятелствата и времето е определящ фактор повечето потребители не се замислят за това колко всъщност би се оскъпил заема, за който кандидатстват. В случая важно е да се вместят в конкретните срокове и бързо да получат желаната сума. Друга причина да се избират тези експресни заеми е облекчената документална процедура. Това означава, че ако сумата, за която ще кандидатствате е в порядъка на 400 до 1500 лева не е нужно да доказвате доход или пък да водите поръчител, който да гарантира връщането на кредита, ако вие изпаднете в невъзможност.

И така характеристиките на експресен заем, който да получите от лицензирана фирма за кредити са бързина, облекчени условия и възможност да получите сумата без дори да излизате от дома си. Преди време кандидатстването за тези бързи кредити можеше да се извърши с един телефонен разговор. След няколко часа у дома ви пристигаше консултант, който предоставя договора и желаните средства. Днес тази процедура е значително по-модернизирана, защото много водещи компании във финансовия сектор осъзнаха, че това е неоправдан разход. Днес в света на Интернет и технологиите е нужно само мобилно устройство, компютър или лаптоп от който да кандидатствате и да получите в рамките на минути мечтания експресен кредит.

Тези съвременни инструменти се окозват наистина ефективни, когато става въпрос за бързо намиране на пари на заем. В повечето случаи нуждата от спешни пари наистина е достатъчно основателна да се съгласим с условията на кредитните компании и да заплатим по-високи разходи за обслужването на заема, като лихва и ГПР. И факта, че няма да се налага да молим приятели и роднини и така да изпитваме лично неудобство е още една от причините да разчитаме на бързото съдействие от кредитните институции.

За да бъдете одобрени обаче и да получите експресен заем не е достатъчно да представите данните от личното си карта. Както знаете за да бъдете одобрени се попълва информация за кредитното минало и тя се обработва от системата на фирмата за бърз кредит в рамките на десетина минути. Като високо рискови заеми компаниите имат право да откажат отпускането на заем, ако имате кредити в просрочие. Затова за да разчитате винаги на експресен заем, когато имате нужда и сте притиснати от безпаричието бъдете лоялни и коректни кредитополучатели. Това ще гарантира, че парите бързо ще постъпят във вашата сметка.

{ 0 коментара }