юни 2018

detska-staqПредизвикателство ли е за родителите да направят правилен избор на юношеска стая за момче и момиче

На какво се подлагат родителите, когато трябва да изберат практично и функционално детско обзавеждане? Със сигурност изживяват стрес, който е предизвикан от редица въпроси, които възникват във връзка с покупката на мебели за детската и тяхното аранжиране. Много са факторите, които трябва да се предвидят, но най-важните са тези, свързани с възрастта на детето.  Не е лесно да угодиш на капризите на тийнейджъра и подбора на удобни и качествени мебели може да се превърне в трудно за вземане решение. За това е добре да обсъдите с бъдещите обитатели и ползватели модела, дизайна както и елементите, които да се включват в тази композиция. Като се има предвид, че юношеските години са свързани с ясно изразени претенции то безспорно ще се наложи да се съобразите в голяма степен с желанията на децата ви. Освен това ако стаята ще бъде обитавана от разнополови тийнейджъри то определено вече имате да разрешавате още по-голям проблем. Но няма как, като се има предвид, че обикновено в българските домове мястото все не достига трябва да намерите компромисен вариант, който да е достатъчно удобен и практичен за децата ви.

Юношеска стая за момче и момиче предоставена от мебели Арена е перфектния избор, който ще ви помогне лесно и бързо да отговорите на претенциите на вашите тийнейджъри.  Мебелите трябва да са съчетани така, че децата да могат да съжителстват без да си пречат. Успешната подредба е водеща, но не бива да пропускате и дизайна и визията на обзавеждането. Подберете цветове, които са универсални. Много родители и техните юноши избират по-свежи тонове, които наистина са подходящи както за момчета, така и за момичета. Ако помещението е достатъчно голямо то можете да проявите въображение и да обособите отделни кътове. Това е идеалния вариант и децата няма да  нарушават личното пространство на другия.

Прочетете цялата статия от тук…

{ 0 коментара }

matraci-mebeli-venusМекотата на едно легло се дължи предимно на това какви матрак и възглавница използваме. Може да имаме широка спалня, също както и дизайнът й да е много впечатляващ, но ако когато си легнем не ни е комфортно, заради твърдостта на използвания матрак, смисълът от покупката на скъпа и наистина голяма спалня се губи напълно!

Навярно, доста често Ваши близки и приятели Ви споделят, че сутрин страдат от болки във врата и гърба… Казват Ви и че сутрин наместо да се чувстват отпочинали, се чувстват дори по-изморени, отколкото преди да си легнат. Ви е им съчувствате и заедно с тях се опитвате да намерите причината за това. Разисквате надълго и нашироко въпросната тема, но така и не намирате отговор. Докато изведнъж в ума Ви не изплува мисълта за това, че може би матракът и възглавницата са „виновниците“ за това явление и горещо съветвате страдащите да си купят като Вашите – ортопедични и много удобни. Агитирате ги, че със смяната на матрака и възглавницата, ще се подобри и качеството на сънят им, въпреки че има хора, при които не това е причината да се наспят добре. При тях причината е по-скоро психологическа…

Преди да продължим, Ви каним да разгледате уникалния магазин за Матраци Мебели Венус и да видите какво можете да си купите, за да забравите за безсънните нощи, също както и да препоръчате на Вашите близки да направят същото. Точно тук и сега Ви даваме стопроцентова гаранция, че този магазин е уникален и е в състояние да удовлетвори желанията дори и на най-капризния клиент. Някои от нас са доста капризни по отношение на матрака и възглавницата, но мебели Венус знаят как да се справят с подобни изисквания. Там има висококачествена стока, която не само че ще Ви даде нужните удобства по време на сън, ами и ще допринесе за задоволителния финансов баланс по сметката Ви. Защото мебели Венус да единствени по рода си и ако досега сте свикнали да правите компромис за сметка на нещо друго, вече можете да забравите за това. Сега можете да имате всичко и ти само с посещението на един единствен магазин – Мебели Венус!

Повече по темата, може да прочетете от тук…

{ 0 коментара }

barokamera-za-lechenie-s-kislorod

- Подпомага рехабилитацията, чрез стимулиране производството на стволови клетки в тялото

- Повишава функцията на имунната система

- Намалява отока и възпалението

- Доставя до 25 пъти повече кислород до тъканите

- Помага за  по-бързото лечение на нараняванията

- Помага на тялото да се изчисти от токсините

- Увеличава способността на тялото да се бори с инфекциите

- Подпомага възстановяването на увредените тъкани

- Намалява умората от хронична хипоксия

- Стимулира възстановяването на мозъчните и нервните клетки

- Стимулира производството на колаген, което ускорява процеса на заздравяване на раните

- Подпомага растежа на нови кръвоносни съдове

Сред забавените ползи от хипербарната кислородна терапия е вторичният й ефект, наречен неоваскуларизация. Този ефект играе специална роля при оздравяването и лекуването на рани, при състояния като диабетни язви, периферни васкуларни недостатъчни язви, увреждане на тъканите от лъчетерапия и други състояния, свързани с образуването на компрометирани кръвоносни съдове.

ХБО стимулира разделянето на клетките, които образуват съединителните тъкани и стимулират извличането на нова еластична тъкан, наречена колаген. Неоваскуларизацията се оказва благоприятна за капилярната ангиогенеза на местата от тялото с лошо формиране на кръвоносни съдове.

Терапията с кислород помага за борба с токсините и повишава терапевтичните ефекти на антибиотиците. Антимикробната активност на хипер-оксигенираните тъкани често се нарича Хипероксия.

Прочети цялата статия и научи повече за ХБО

{ Comments on this entry are closed }