юли 2018

krediti-do-3000-lvЛесно ли е да получите кредит до 3000 лева и на какви условия трябва да отговаряте за да се възползвате от тази услуга? Когато говорим за бързото кредитиране то определено сме стигнали до варианта да получим пари не от приятел от фирма, която да ни гарантира анонимност. В крайна сметка днес в тези динамични времена потребителите имат нужда да запазят самочувствието си, а не да дават обяснение на роднини защо са стигнали до момента да взимат пари на заем. А причините могат да бъдат наистина различни. Не само заради битови финансови проблеми кандидатствате за кредит до 3000 лв. За много хора това може да е момента,в който е настъпил момента да си купят нова кола. Други пък може би искат да инвестират в образование или допълнителен професионален курс. За трети може би е шанс да инвестират в бизнеса си. Сумата е достатъчна за да можете да предприемете действие, което наистина да спомогне за индивидуалното ви решение и не е нужно да се надявате на благосклонността на някой по-заможен роднина, а директно отваряте онлайн платформата на избраната кредитна компания и се заемате с попълване на формата за кандидатстване.

Това е микрокредит, за който дори няма а се наложи да доказвате доход, да представяте документи, бланки и трудов договор, който освен това да е постоянен. На практика само с данните от личната ви карта можете да получите отговор и то в рамките на няколко минути. Кредита до 3 хиляди лева е едно много разумно решение и с неговото правилно управление може да се превърне и в изгодно, рентабилно и на време.

Вижте цялата статия…

{ 0 коментара }

Chasovnici-RolexМоже би сте забелязали, че някои чисто нови маркови часовници са на пазара с по-висока цена на дребно от средния ценови диапазон. Докато четете тези думи, някой някъде се опитва да закупи чисто нов Rolex, Patek Philippe, Audemars Piguet или нещо друго от няколко марки, чиито продукти не могат да бъдат масово закупени, а единствено от ограничени места. Виждайки, че някои марки на часовници се опитват да обръщат агресивно тази тенденция (поне с някои продукти), е по-разбираемо предвид контекста. Това, което Rolex, Patek Philippe и Audemars Piguet имат, е, че те не са собственост на голяма часовникарска група, нито пък са подчинени на акционерите. В днешния луксозен пейзаж на индустрията за часовници само „независими“ компании като горепосочените марки могат да се надяват да изпълнят стратегия, която зависи от производството на по-малко, без да произвежда повече. Тези марки имат запазен интерес да поддържат търсенето високо, като същевременно запазват обема на производството си повече или по-малко стабилни. Тези компании също така знаят, че размерът на пазара на луксозни маркови часовници вероятно е на сегашната си граница. Това означава, че тяхната бъдеща рентабилност ще дойде най-вече от извличането на по-голяма стойност на единица за разлика от продажбата на по-голям обем единици. Увеличаването на търсенето на модели с входно ниво е идеален начин не само да се поддържа високо търсене, но и да се превъзпитат потребителите, за да се радват на възможността и покупката си.

Пазарът на маркови продукти като часовници е силно зависим от човешките емоции и възприятия. Дилърите на луксозни артистични или лайфстайл технологии отдавна знаят, че възприятието и достъпността за много потребители са много по-важни от действителната присъща стойност. Това означава, че дори временната „тенденция към високо търсене“ може бързо да се превърне в по-голямо търсене от предлагането. Търсещите луксозни стоки в крайна сметка се фокусират повече върху факта, че е трудно да се сдобиеш с даден продукт отколкото върху това, което този действителен продукт по своята същност струва. Продукт, който е желан, защото е трудно да се получи, е това, което наричаме, когато нещо е „изключителен“. Марките часовници знаят колко много тази емоция може да галванизира поведението на любителя на часовници.

Прочетете продължението на статията…

{ 0 коментара }

spalni-komplektiМебелите са основната предпоставка, за да се радваме на уютен дом. Ако те са стари, повредени и не достатъчно модерни според съвременните тенденции, не бихме ги ползвали с удоволствие, а желанието ни да се прибираме у дома няма да е толкова силно. В случай обаче, че сме се спрели на съвременни интериорни решения и сме направили дома си впечатляващ, ще искаме да прекарваме все повече и повече време в него. Бъдете сигурни, че това което казваме е точно така. Богатият ни опит ни е научил, се всяко едно вложение в собствения ни дом, ни се „отблагодарява“ подобаващо… Удовлетворението за нас ще е голямо, а гостите които каним у дома си ще се чувстват добре и комфортно. Дори само заради това си заслужава да вложим малко повече средства в закупуването на мебели за дома. Не сте ли съгласни?

Любимата стая за много хора е спалнята. Основно тя служи за сън, но доста хора я експлоатират и като помещение, в което да релаксират и дори да се хранят… Излягайки се на удобното ни легло и гледайки някой завладяващ филм, често не искаме да помръдваме от мястото си часове наред. Също така, оглеждайки се наоколо и виждайки само красота и уют, си даваме сметка, че сме свършили добра работа и че всичко, което е зависело от нас по отношение на интериорните решения, е свършено.

Вижте повече тук: https://www.mebeli1.online/spalnya/spalni-komplekti

Защо ни е да даваме повече пари за мебели, след като така или иначе след време ще трябва да ги сменяме с нови? Нужно ли е да правим голяма инвестиция в обзавеждането на дома си, при положение че това е нещо, което подлежи на амортизация и което надали ще остане здраво за повече от няколко години? Ако имате и деца, за които всички знаем, че определено не пазят мебелировката в дома, защо изобщо да харчим много пари? Не е ли това една напълно напразна инвестиция…

Цялата статия…

{ 0 коментара }