септември 2018

damski-chasovnik-modaСупер е когато можем да се похвалим с красив часовник. Толкова е страхотно да притежаваме марков аксесоар, че сме готови да го демонстрираме навсякъде и по всяко време. Искаме да го носим денонощно, дори когато спим нощем. И това е съвсем нормално, тъй като луксозните допълнения към дрехите ни са доста пристрастяващи и ни карат да се чувстваме по уникален начин, по който може би много малко неща са в състояние да ни накарат да се чувстваме!

Много дами в момента се оглеждат за дамски часовници онлайн, които да си купят с намаление. Те разчитат на това, че в момента е края на сезона и много магазини са обявили апетитни разпродажби, от които няма как да не се възползваме каквото и да правим. Тъй като цените са толкова ниски, би било и странно да ги подминем просто ей така с лека ръка. Но това не е нужно изобщо… Нека просто се възползваме!

Аксесоарите са част от триковете на дамите да изглеждат добре. Свикнали сме да ги носим всеки ден, но ако те не да достатъчно модерни и качествени, ефектът за нас няма да е същият. Няма да успеем да постигнем умопомрачителна визия, също както и няма как самите ние да се чувстваме добре, ако не положим усилия за правилния избор на следващия ни часовник. Когато той е дамски, следва да е изящен и нежен, също както и да подхожда на повечето тоалети в гардероба ни. Ако това не е така и ако носим съвсем обикновен часовник (дамски, или мъжки – без значение), няма да имаме нужното самочувствие и няма да можем да се похвалим със завидни модни умения. Т.е., това да бъдем умопомрачителни по отношение на визията си ще бъде просто една химера и нищо повече…

Цялата статия…

{ 0 коментара }

montaj-na-peralnqПералнята е незаменим помощник в едно домакинство. И тъй като вече отминаха времената, когато жените перяха дрехите си на ръка в корита, легени и всякакви пособия, днес безспорно покупката и инсталирането на този електроуред е свързан с определени специфики. Тъй като е задължителен електроуред, който се използва почти ежедневно то няма съмнение, че за неговата правилна инсталация се нуждаете от специалист. Както и ри останалите ВиК услуги и тук е добре да се ориентирате към монтажник, който е в близост до дома ви. Така, че ако живеете в столицата то е нормално да търсите в Интернет монтажник от София.  Но дали всеки водопроводчик би се наел да направи монтаж на пералня. Оказва се, че колкото и да е елементарен принципа на работа и съответно монтажа на една пералня се изискват наистина умения и знания за да се процедира напълно съобразно обстановката и вида на машината. Както знаете има такива които са със странично отваряне на капака и други, които са със горно отваряне на капака. Съвременните перални машини могат да бъдат комбинация от два електроуреда като например имат опция и за сушене на дрехите. Тук също има специфика от гледна точка на това къде ще бъде позициониран електроуреда. Никак не са малко нещата, които трябва да се съблюдават при избора на нова пералня и не по малко важния ѝ монтаж. Именно поради това днес ще ви представим експертите от Ходро Старт, които извършват всякакви ВиК ремонти и към предлаганите услуги са включени също и монтаж на пералня София. А инсталирането и позиционирането на пералнята правилно е определящо за нейната ефективна и икономична работа.

Да започнем от избора на пералня машина. Обикновено домакинството купува нова пералня ако старата вече е с изтекъл експлоатационен срок или пък се нанася в нов дом. Без значение каква е при вас ситуацията със сигурност ще трябва да определите правилното място за монтиране на този електроуред. Поради това, че българина не живее в някакви огромни жилищни площи е логично да има най-много три варианта за позициониране на пералнята – мокро помещение, баня или кухня. Мокрото помещение е идеалния вариант, но в малките двустайни апартаменти липсват като архитектурна възможност. Поради това много домакинства остават само с вариантите кухня или баня. Ако банята е по-големичка и изпълнява ролята едновременно на тоалетна и  баня то вероятно ще имате шанс да намерите и малко местенце, където да монтирате и пералнята. Но ако и тук възможностите се изчерпват поради липса на площ то единствената ви възможност е да се постави пералнята до съдомиалната в кухнята. Като се има предвид важността на електроуреда то наистина трябва да направим и невъзможното за да намерим пространство, където да позиционираме електроуреда. Ако имате все пак някакви съмнения задължително се консултирайте с ВиК специалист, който да ви помогне да разрешите проблема с фиксирането на мястото за монтаж. Важно е да се съобрази наличната площ с вида и размерите на пералнята. Затова на пазара се предлагат разнообразни модели, които всъщност дават възможност да си купите такава, която да е като габарити най-подходяща. И още нещо много съществено, което е добре да предвидите. Ако пералнята има и функция сушене не е препоръчително да се извършва монтаж в кухня, поради остатъчната влага, която има в резултата от високата температура при процеса. В този случай е задължително монтажа да бъде направен в мокро помещение.

Прочетете останалата част от статията…

{ 0 коментара }