октомври 2018

klimatik-i-klimatichna-tehnikaПокупката на климатик е широко обхватна тема, която наистина е свързана с доста детайли. Ако нямате нужните познания в областта е препоръчително да се посъветвате със специалист, а не да разчитате основно на мнения и коментари в социалните мрежи. Първата стъпка, която всеки професионалист ще предприеме е свързано с изчисляването на мощността а новия ви климатик. От гледна точка на ефективност това е доста важен елемент, тъй като ако не се вземат правилните параметри то определено ще усетите дискомфорт не само по отношение на бързото достигане на желаната температура, а също така и по разходите, които ще трябва да платите за електроенергия. А в крайна сметка идеята на покупката на климатик е свързана именно с това да се възползвате от едно от най-изгодните решения за отопление и охлаждане.

При изчисляването на мощността на климати се взимат предвид всякакви температурни влияния. Тук става въпрос за това дали дограмата е нова или е стара и топлоотдава, какво е изложението на стаята, дали вратите са добре уплътнени или има вероятност част от топлината да „бяга“ през процепите, каква е изолацията на външните стени. Дори наличието на кухненски аспиратор дава отражение върху това каква мощност да бъде предвидена за климатика, който ще купувате.

Изборът на климатици се свежда и до това дали имате предпочитания към определена марка, неговия вид – мобилен, инвенторен, подов, сплит-система и други. Реално индивидуалните параметри на помещението са тези, които ще определят  и неговия дизайн. Препоръчително е да купувате такъв електроуред от специализирани магазини, тъй като тук се гарантира висока компетентност и ниво на професионално обслужване. Изберете климатик от eclima за да се възползвате от всички привилегии, които имат клиентите на магазина. Безплатната консултация, бързата доставка и безплатен монтаж са определящи за нас като потребители. Затова за да се избегнат всякакви грешки при покупката на този важен за дома ни електроуред е желателно да разчитате на специалисти с опит и доказани професионални умения.

Повече по темата…

{ 0 коментара }

opel-avtochastiКогато сте изправени пред избора дали да си купите чисто нов или употребяван автомобил всеки е наясно с рисковете, които поема. Логично е новото возило да е по-приоритетния вариант, но пък тук парите, които ще трябва да инвестирате не са малко. Да, има и възможност за покупка с кредит, но това пък би повишило цената на колата. Употребявания автомобил е по-достъпен за българския джоб и наистина не са малко онези, които се отправят към автокъщите в София да си изберат нещо подходящо. На първо място стои селектирането на марките. Едно от популярните у нас е Опел и с основание клиентите избират такива немски автомобили, тъй като не само, че се славят със своята здравина, но и от гледна точка на авточасти  и поддръжка са сравнително достъпни.

Ако си направите анализ на това колко струват авточастите за други немски возила то определено ще установите ,че тези за  Опел са по-изгодни за вашия джоб. Не вярвате ли? Ами просто използвайте търсачка и вижте какви резултатите ще получите при търсенето на авточасти опел София. Абсолютно целенасочено визираме града, защото всеки шофьор знае, че най-евтините авточасти може да закупи от магазините в столицата. Всъщност търговските обекти в цялата страна зареждат със стоки именно от централните софийски складове и затова ако карате  Opel и сте от Бургас, но имате нужда от резервна част е нормално да потърсите, това което ви трябва точно от онлайн магазините за авточасти в София. Прочетете цялата публикация…

{ 0 коментара }