януари 2022

Кросфит тренировки

от Даяна на 26.01.2022

Кросфит

Кросфит тренировките представляват съвкупност от разнообразни, високоинтензивни функционални движения, чието извършване до голяма степен подобрява мобилността и издръжливостта на трениращия.

Въпреки някои негативни коментари относно този вид трениране, кросфит тренировките носят със себе си мигновеното подобряване на физическото благополучие.

Ето едни от главните причини, поради които кросфит тренировките се смятат за една върхова и полезна предпоставка за здравословен и прекрасен начин на физически и психически живот.

  1. Подобряване на техниката с тежести

Ако сте начинаещ и тепърва навлизате в спорта или в тренирането с тежести, то кросфит начинът на трениране е точно за вас! Вашият кроосфит треньор бързо и сполучливо ще ви научи как правилно да боравите с тези така страшни за някои тежести. И спокойно! Средата със сигурност ще бъде интензивна, но заедно с това и супер подкрепяща и неосъждаща!

  1. Ново семейство и по-висока интензивност на живот

Кросфит тренировките ще ви запознаят с много нови хора. Доказано е, че тези, които практикуват този вид спорт са пъти по-общителни, спокойни и уравновесени от много други нежелаещи да се занимават с него. По-високата интензивност на живот също ще дойде точно от тези неразривни връзки и отношения по време на тренировка.

Прочетете цялата статия…

{ 0 коментара }